Prosinac je mjesec darivanja, druženja s prijateljima i blagdanskih zabava. Ako ste jedna od onih dama koja ne uživa u nošenju haljina (ili suknji), to ne znači da se morate odreći svečanih izdanja.

Galerija I hlače mogu biti osnova dobrog blagdanskog izdanja C&A hlače, 139,99 eura Boohoo hlače, 23,50 eura +12 Fashion Nova hlače, 22 eura

Crne hlače sjajan su komad za svečane prilike i blagdanske proslave. Možete ih kombinirati sa svime od elegantne bluze do kratkog topa ukrašenog šljokicama.

Na raspolaganju su vam uski modeli visokog struka koji vizualno sužavaju siluetu i čine je dužom, ali i palazzo hlače. Na prosinačkim proslavama možete zasjati u jednostavnim modelima od pamuka, baršuna, umjetne ili prave kože.

s.Oliver hlače, 109,99 eura s.Oliver hlače, 109,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

U trgovinama možete naći i svečanije modele hlača napravljenih od sjajnih tkanina u boji srebra, bakra ili zlata.

Spremni za prosinačke zabave bit ćete i u hlačama ukrašenih šljokicama, a oni odvažniji možda će isprobati i prozirne modele napravljene od čipke.

Zavirili smo u trgovine i pronašli 15 modela hlača za prosinačke izlaske i zabave koji će se svidjeti damama koje nisu ljubiteljice haljina, a mogu se pronaći po cijeni od 19 do 139 eura.

Stradivarius hlače, 20,99 eura Stradivarius hlače, 20,99 eura (Foto: Internetske stranice proizvođača)

Za izlaske i svečanije prilike: 20 maksi haljina koje ćemo nositi u prosincu U crnoj haljini uvijek ćete izgledati fantastično H&M haljine, 59,99 eura Dorothy Perkins haljina, 62,50 eura +17 Bershka haljina, 29,99 eura

Gležnjače, štikle, ravni potplati... 15 modela cipela koje će začiniti slavljeničke kombinacije Mnogi prosinačka izdanja vole upotpuniti efektnim cipelama Deichmann, 17,49 eura Massimo Dutti, 79,95 eura +12 Reserved, 35,99 eura

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju