Policama trgovina i web shopovima već neko vrijeme dominiraju komadi iz novih kolekcija, među kojima su i razni modeli hlača.

Galerija Hlače su komad koji se nosi u raznim prigodama s.Oliver, 479 kn Pull&Bear, 179,90 kn +12 Stradivarius, 159,90 kn

Hlače su omiljeni odjevni komad mnogih žena. Mogu se kombinirati za dnevne i večernje prilike, a jednako lijepo izgledaju kombinaciji s običnom majicom i tenisicama i s finom bluzom i štiklama.

Trgovine u svojoj ponudi imaju različite modele hlača, a mi smo u našoj galeriji izdvojili 15 modela kojima su zajedničke dvije karkteristike jako popularne među zaljubljenicama u modu.

Prva su široke nogavice koje hlače čine ne samo lijepim nego i udobnim komadom za nošenje, a druga visoki struk koji je već godinama omiljeni izbor mnogih žena.

Ono po čemu se izdvojeni modeli razlikuju su, između ostalog, boje. Ljubiteljice klasike sigurno će privući hlače u crnoj, bež ili sivoj boji, dok će dame koje vole svjetlije boje baciti oko na modele u ružičastim, zelenim i drugim nijansama.

Cipele s otvorenom petom idealne su za prijelazno razdoblje I ravne i na petu: 15 cipela stvorenih za prijelazno razdoblje već od 49 kuna

U svakom slučaju, ako volite hlače visokog struka i širokih nogavica u galeriji se možda krije model koji će u nadolazećem razdoblju biti vaš odabir za odlazak na posao, kavu s prijateljicama ili večernji izlazak.

Sinsay, 139,90 kn Sinsay, 139,90 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

s.Oliver, 479 kn s.Oliver, 479 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Massimo Dutti, 649 kn Massimo Dutti, 649 kn (Foto: Internetska stranica proizvođača)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju