Iako su Jennifer Lopez i Alex Rodriguez opovrgnuli vijesti o prekidu zaruka napomenuvši kako su zajedno, ali rade na poboljšanju svoje veze, šuškanja o kraju njihove veze toliko su glasna da joj mnogi već traže novog partnera.

Vječna romantičarka dosad se zaručivala pet puta, a tri puta se udavala. Od prvog supruga Ojanija Noe razvela se nakon 11 mjeseci braka. Drugi brak s plesačem Crisom Juddom potrajao je devet mjeseci.

Nakon toga zaručila se za Bena Afflecka. Međutim, par je prvo odgodio najavljeno vjenčanje, a nakon toga uslijedio je i prekid. Jennifer je kasnije priznala kako su njih dvoje imali previše različite stilove života, a prema izvorima, problem je zapravo bio u Benovoj ovisnosti o kockanju.

Samo šest mjeseci nakon prekida s Benom udala se za svog prijatelja, pjevača Marca Anthonyja.

Marc se vratio u moj život tri dana nakon što sam pred oltarom trebala izreći sudbonosno da drugom muškarcu. Kada razmišljam unatrag, negdje duboko u sebi možda sam i znala da je to samo flaster na porezotini i da moja rana nije zacijeljela, ali sve te misli gurnula sam na stranu, priznala je.

Par je u braku dobio blizance Maxa i Emme, ali njihova sreća ipak nije bila dugoročna i razveli su se nakon sedam godina braka.

Nakon razvoda od Marca navodno je imala kratku vezu s glumcem Bradleyjem Cooperom, koja se naposljetku pretvorila u dugogodišnje prijateljstvo. Danas mnogi misle kako bi upravo Jennifer i Bradley bili dobar par ako se ispostavi kako je stvarno prekinula s Alexom.

Slika nije dostupna Draga J.Lo, dosta je više, prestani birati tipove koji te nisu vrijedni

Drugi kandidat za njezina novog partnera je Lenny Kravitz, također dugogodišnji prijatelj. Za neke je upravo to najuvjerljiviji scenarij s obzirom na to da Lenny glumi u njezinu novom filmu "Shotgun Wedding" i upravo se s njom nalazi na snimanju u Dominikanskoj Republici.

Prema pisanju stranih medija, on joj je velika utjeha u ovim trenucima kada preispituje svoju vezu.

Što zapravo želi od muškarca, otkrila je u svojoj knjizi "True Love".

Zadrži za sebe dijamantno prstenje, automobile, golubice, putovanja Europom… Sama si to mogu kupiti. Daj mi svoje vrijeme, svoju iskrenost, svoje poštovanje, dobrotu, strpljenje i vjernost. Daj mi utjehu kada su vremena teška, zaključila je Jennifer.

Bolji odabir za J.Lo je...

glasova:

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju