Kada se radi o darivanju, u posljednje se vrijeme posebno cijene kreativne ideje i originalni pokloni. No nakit nikad ne bi trebao nestati s liste popisa poklona, posebno kada njime darivate one žene koje ga cijene.

U ovo blagdansko vrijeme ne postoji bolji osjećaj od osmijeha oduševljenja osobe koja prima vaš dar. Prijateljice, majke, bake koje vole zablistati zasigurno će oduševiti komad nakita odabran baš za njih. Iako je odabir pravog komada nakita izazovan zadatak, ako piknete baš onaj po volji osobe koju darivate, dobit ćete reakciju koja je vrijedna truda.

Kad odabirete nakit, suzdržite se svojih želja i razmislite o ukusu osobe kojoj je namijenjen. Voli li ta osoba decentan ili upečatljiv nakit; srebrnu, žutu ili rumenožutu boju; nosi li nakit samo u posebnim prilikama ili svakodnevno. Isto tako razmislite s kojim komadom nakita tu osobu najčešće viđate, jesu li to naušnice, ogrlice, narukvice ili prstenje.

Bilo da odabirete nakit za osobu koja će ga nositi svakodnevno ili tijekom blagdana i u posebnim prigodama, u potrazi prilikom šopinga škicnite ponudu Argentuma. Decentan i elegantan bezvremenski nakit za većinu je idealan izbor, a posebnu pozornost obratite na njihovu trendi Sparkling kolekciju. Karike, biseri i blistavi cirkoni okosnica su te blagdanske kolekcije. Motivi poput stiliziranih pahuljica i zvjezdica naglašeni su cirkonima, dok je atraktivni geometrijski nakit predstavljen u srebrnoj, žutoj i rumenožutoj boji te ukrašen biserima.

U Argentumu možete pronaći i mladenački nakit koji će vaša prijateljica svakodnevno moći nositi, a to su narukvice špagice sa srebrnim motivima. Njihova se popularnost ne smanjuje s godinama, a ako vam draga osoba takav nakit već nosi, upotpunite njezinu kolekciju motivom koji vas povezuje.

Ne propustite ni sebe počastiti nakitom po želji s obzirom na to da Argentum ima sniženje od 30 posto na srebrni nakit do 26. prosinca 2019. godine. Možda svoga favorita pronađete u novogodišnjim i blagdanskim varijantama alkica koje će upotpuniti svaku svečanu kombinaciju.

U našoj galeriji inspirirajte se i pronađite nakit koji će vašim najmilijima ozariti lice.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju