Ako ste ove godine čvrsto odlučili da vam je mjesto na vrhu liste dobrica te želite postati ozbiljna konkurencija gospodinu sa Sjevernog pola, evo ideja kako to možete učiniti!

 

Najljepši Božić je kad darujemo zajedno one najpotrebitije

U ovom za mnoge najljepšem dijelu godine kada se slavi ljubav, obitelj i zajedništvo te kada se poseban naglasak stavlja na toplinu doma, treba se sjetiti da nije svima tako. Zato ove godine učinite dobro djelo i darivajte najpotrebitije među nama.

Konzum Konzum Foto: Konzum

Od jedne takve donacije dijeli vas samo klik. Sve što trebate je otvoriti svoju MultiPlusCard aplikaciju putem koje možete donirati BONUS kune koje ste vrijedno skupljali tijekom godine kupnjama u Konzumu ili kod MultiPlusCard partnera. U sklopu kampanje „Najljepši Božić je kad darujemo zajedno“, Konzum će uz vašu donaciju, donirati dodatnih 200.000 kuna za deset organizacija koje pomažu potrebitima. Podijelite ovu ideju sa svojim najbližima i pomozimo zajedno onima kojima je pomoć najpotrebnija!

Izradite svoj poklon, vilenjaci se neće ljutiti!

Svi znamo da je poklon lakše kupiti, ali ima nešto jaaako posebno u onima koje napravimo sami. Oni su jedinstveni, kreativni te pokazuju da nam je jako stalo. Ideja ima mnogo, a nama se posebno svidio onaj s home-made čokoladom u staklenci.


Uz preslatko pakiranje i jednostavnu izradu, ova blagdanska čokolada pravi je slatki užitak! Baza od Sweet Chef čokolade za kuhanje može biti ista za sve, a dodatke prilagodite svakoj osobi ovisno o tome koje dodatke voli (znamo da znate koji su to). Uz staklenku će odlično pristajati manji blagdanski ukras i kratka personalizirana poruka koja će biti zaslužna za potpuni doživljaj.

Kada darivate mislite na najdraže, ali i prirodu

Jestivi pokloni su uvijek dobra ideja, a oni su ujedno i prihvatljiviji za okoliš. Konzum je ove godine pripremio odlične recepte, a jedan takav su i ove zvjezdice s cimetom.

Konzum Konzum Foto: Konzum

Zvjezdice možete posložiti u kutiju od čaja koju ste prethodno umotali u ukrasni papir, a to je samo jedna od mnogih kreativnih ideja koje možete pronaći na Konzumovoj blagdanskoj stranici. Poigrajte se i starom odjećom, trakicama, češerima, kuglicama, fotografijama, pa čak i živim cvijećem, i stvorite prekrasne kreacije. Osim što ćete druge oduševiti maštovito dekoriranim poklonima, i sami ćete uživati u procesu pakiranja.

Ako ste i vi jedni od onih koji blagdansku kupnju obavljaju u zadnji trenutak ili vam se dogodilo da se popis stvari „naglo“ povećao, ne brinite, u Konzumu ovih blagdana možete pronaći baš sve što vam treba, od namirnica za ukusne blagdanske delicije i slastice do ukrasa i igračaka za najmanje. Čak i ako vas gužva oko blagdana malo umori vjerujemo da će vaša misija da budete dobrica biti uspješna jer ne zaboravite, najljepši Božić je kad darujemo zajedno i od srca!

 

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Konzum po najvišim profesionalnim standardima.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju