Brend Anita Pokrivač Design ovih je dana proslavio peti rođendan, što je bio povod za prvu Holiday kolekciju

Galerija Holiday kolekcija By Anita Pokrivač (Foto: Sanja Kukec) Pink haljinice s volanima za mamu i kćer (Foto: Sanja Kukec) Crvena haljina od čipke u kojoj nećete proći nezapaženo(Foto: Sanja Kukec) +3 Holiday kolekcija By Anita Pokrivač (Foto: Sanja Kukec) Holiday kolekcija sadrži haljine koje su savršene za nadolazeće blagdane i sezonu druženja i zabava. Svaka se žena može pronaći u jednom od modela, koji su izrađeni od finog baršuna i čipke te pamuka.

Čipkasti modeli s golim ramenima, uske pripijene, zavodljive ili pak midi varijante haljina od baršuna s akcentom ženstvenosti i glamura poželjeti ćete u svojoj garderobi kako biste ovih blagdana zablistali u svom najboljem izdanju.

Za kombinaciju izlaska mame i kćeri tu su beskrajno ženstvene pink haljinice s volanima od finog pamuka ili pak prave božićne od zelenog baršuna.

Više informacija potražite na webshopu, Facebooku i Instagramu. Holiday kolekcija By Anita Pokrivač (Foto: Sanja Kukec) Haljine za mamu i kćer od zelenog baršuna (Foto: Sanja Kukec) Foto: Sanja Kukec

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju