Iako su ove godine napokon ozakonili svoju desetogodišnju vezu, Brad Pitt i Angelina Jolie više nisu na tronu najzanimljivijih holivudskih parova. U 2014. fotoreporteri su najviše pozornosti usmjerili na kolumbijsku glumicu Sofiju Vergaru i njenog dečka Joea Manganielloa


Sofia Vergara
i Joe Manganiello otputovali su na blagdanski odmor na čarobne Havaje. Fotografi su ih snimili kako opušteno šeću u casual modnim kombinacijama.
Kolumbijska glumica zablistala je u jednostavnoj tirkiznoj haljini do poda s minimalnim make-upom na licu, dok je zvijezda serije Okus krvi nosio običnu pamučnu majicu i bermude.

Gdje god se pojave Sofia i Joe privlače mnogo pozornosti. Redovito se nalaze na ljestvicama najpoželjnijih glumaca današnjice, a otkad su zajedno postali su vrlo vješti u igri skrivača s fotografima, čime su dodatno potpirili medijski interes.

Joe Manganiello je na početku njihove veze u ljeto ove godine priznao da je Sofija bila na njegovom 'radaru' mnogo prije nego što su se stvarno upoznali. No budući da je fatalna Kolumbijka bila u vezi s drugim muškarcem, on nije poduzimao nikakve korake.

Simpatična Sofia u nekoliko je navrata komentirala da je njen dečko 'prezgodan za svoje dobro' s čime se slažu i brojne ljubiteljice popularne serije Okus krvi u kojem se holivudski mišićavac redovito pojavljuje bez košulje ili majice.

U našoj fotogaleriji pogledajte rijetke trenutke u kojima su se slavni glumci našli u istom kadru.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju