Kakva frizura najbolje pristaje horoskopskim znakovima, ovisno o njihovu karakteru i osobnosti, provjerite u nastavku

Galerija


OVAN

Žene rođene u znaku ovna vole frizure koje izražavaju njihovo samopouzdanje, energičnu i pustolovnu osobnost. Ovnice su uvijek u pokretu, pa im treba frizura s kojom nema previše posla. Uzimajući u obzir sve stavke, za njih je onda idealna kratka pixie frizura – posebna i laka za održavanje.

OVAN - Pixie frizure
OVAN - Pixie frizure Foto: Getty Images

BIK

Kada žene u znaku bika pronađu frizuru koju vole, vjerne su joj. Primjer frizure koja im sjajno pristaje jest valoviti lob s razdjeljkom na stranu. Kada lob nije strog ili s oštrim ravnim rezom, onda u potpunosti odgovara toploj osobnosti ovog horoskopskog znaka.

BIK - valoviti lob
BIK - valoviti lob Foto: Getty Images

BLIZANCI

Blizanci su živahni, uzbudljivi, vole raznolikost i za njih su najbolji odabir razigrane frizure, pogotovo one kratke i asimetrične. Veliki plus ovakvih frizura jest to da sjajno izgledaju neovisno o stiliziranju, tj. bez obzira na to jesu li ravne, lagano valovite ili kovrčave.

BLIZANCI - kratka asimetrična frizura
BLIZANCI - kratka asimetrična frizura Foto: Getty Images

RAK

Svi vodeni znakovi, pa tako i rakovi, vole ženstvene frizure. Velike, mekane i romantične kovrče sjajno reprezentiraju ljubav i toplinu koju žene rakovi nose u sebi.
RAK - velike ženstvene kovrče
RAK - velike ženstvene kovrče Foto: Getty Images

LAV

Lavice bez problema pokazuju svoju "grivu" i stvorene su za hrabre, senzualne i neustrašive frizure. Upečatljive i neukrotive kovrče stoje im fantastično, bez obzira na to imaju li dugačku ili kratku kosu.
LAV - neukrotive frizure
LAV - neukrotive frizure Foto: Profimedia

DJEVICA

Pedantne djevice obožavaju lijepo počešljane valove u kosi. Zahvaljujući takvoj frizuri, uvijek izgledaju prirodno, elegantno i sofisticirano.

VAGA

Vage vole balans, harmoniju i simetriju u svim aspektima svog života, pa tako i kada je u pitanju kosa. Umjesto kompliciranih frizura prije će odabrati jednostavnu ravnu, oštro podšišanu kosu.

VAGA - frizura puna simetrije
VAGA - frizura puna simetrije Foto: Getty Images

ŠKORIPION

Škorpionke uživaju u frizurama koje naglašavaju njihovu snagu, moć i senzualnost. To često postižu hrabrim kratkim frizurama.

ŠKORPION - senzualna kratka frizura
ŠKORPION - senzualna kratka frizura Foto: Getty Images

STRIJELAC

Ženama rođenima u znaku strijelca najbolje pristaju razigrane i lagano razbarušene frizure koje pristaju njihovoj veseloj osobnosti.

STRIJELAC - razigrana frizura
STRIJELAC - razigrana frizura Foto: Getty Images

JARAC

Jarčice u svakoj situaciji žele izgledati profesionalno i sređeno. Najčešće se odlučuju za ozbiljne frizure poput dugih postepeno ošišanih valova i pedantno počešljanih.

JARAC - profinjenja i profesionalna frizura
JARAC - profinjenja i profesionalna frizura Foto: Getty Images

VODENJAK

Žene rođene u ovom znaku imaju luckastu osobnost i vole se zabavljati, pa im odgovaraju manje ozbiljne frizure. Spremne su na eksperimentiranje, pa im sjajno stoje slojevite frizure sa šiškama i laganim kovrčama.

VODENJAK - luckaste i slojevite frizure
VODENJAK - luckaste i slojevite frizure Foto: Getty Images

RIBA

Dugi valovi i nježne razbarušene kovrče – nema boljeg znaka od riba za ovu nježnu i romantičnu frizuru.

RIBE - romantična \'boho\' frizura
RIBE - romantična \'boho\' frizura Foto: Getty Images