Već dugo želite odrezati svoju dugu kosu nakratko, ali niste sigurni jeste li uistinu spremni za promjenu? Možda vam u ovoj odluci pomognu slavne dame.

Galerija Mandy Moore Kim Kardashian Jenna Dewan +7 Charlize Theron

Točnije, njihove frizure. Naime, mnoge od njih odlučile su se za kraće frizure uoči nove sezone i tako potvrdile predviđanja da će upravo kratka kosa biti popularna tijekom ljeta 2019. godine.

Ovisno o tome kakvu strukturu kose i oblik lica imate, dobar frizer može pronaći rješenje za vas i preporučiti idealnu dužinu.

Imate li želju skratiti kosu?

glasova:

I dok se neke dame zbog zahvalnog oblika glave mogu bez brige prepustiti škarama jer će im sjajno pristajati čak i najkraće pixie frizure, drugima će bolje pristajati slojeviti bob ili pak lob.

Kada je u pitanju domaća javna scena, najviše zanimanja izazvala je nova Severinina frizura. Pjevačica je odrezala svoju prepoznatljivu dugu kosu i odlučila se za znantno moderniju kraću varijantu koja joj sjajno pristaje.

Naomi Watts Naomi Watts (Foto: Getty Images)

Mnogo kraću frizuru za ovo ljeto odabrale su Naomi Watts i Charlize Theron – slavne glumice odrezale su kosu do brade.

U galeriji pogledajte još fotografija novih kraćih frizura poznatih dama i inspirirajte se za promjenu.

Charlize Theron Charlize Theron (Foto: Profimedia)

POGLEDAJTE I:

Efekt osunčane kose: 10 dokaza da smeđa kosa obožava plave pramenove Slavne brinete s plavim pramenovima - 5 Slavne brinete s plavim pramenovima - 9 Slavne brinete s plavim pramenovima - 10 +6 Slavne brinete s plavim pramenovima - 7

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju