Svaki horoskopski znak ima jedinstvene osobine koje ga čine drugačijim i zanimljivim. Upravo te karakterne osobine nekome mogu biti vrlo odbojne, dok im drugi ne mogu odoljeti. Želite li doznati tko je najbolji par za vas, donosimo 12 najboljih horoskopskih parova čija ljubav može biti vječna

1. Ovan i Vodenjak
Ovnovima i Vodenjacima nikada neće biti dosadno što znači da će veza između ova dva znaka uvijek biti vrlo uzbudljiva. Oboje krasi avanturistički duh, vole isprobavati nove stvari u kojima maksimalno uživaju. najvrednija osobina ovog para je ta što sve vole raditi zajedno kao tim, uživaju u zajedničkom druženju te se nikada neće zasititi jedan drugoga.

2. Bik i Rak
Ova dva horoskopska znaka najbolje se razumiju te imaju vrlo izraženu povezanost, kako fizičku tako i emocionalnu. Zbog ove osobine njihova veza s vremenom postaje sve dublja i jača. Bikovi i Rakovi imaju vrlo zdrav i kvalitetan odnos u kojem su oba znaka svjesna vrijednosti partnera i veze koju su izgradili te znaju kako svom životnom odabraniku pokazati da ga vole i cijene. Upravo takav odnos garantira vječnu ljubav.

Ovnovima i Vodenjacima nikada neće biti dosadno što znači da će veza između ova dva znaka uvijek biti vrlo uzbudljiva

3. Blizanci i Vodenjak
Ova dva znaka imaju nevjerojatnu moćnu mentalnu i emocionalnu povezanost. U potpunosti se razumiju te će već u samim počecima veze osjetiti snažnu povezanost, kao da se znaju već godinama. Blizanci Vodenjaci su oboje kreativci. No, iako maksimalno uživaju u zajedničkom društvu, ono što ih čini bliskima je i potreba za neovisnošću koju oboje jednako cijene, a zbog čega im veza može postati još čvršća.

4. Rak i Ribe
Kozmička povezanost između ova dva vodena znaka vrlo je snažna. Zajedno funkcioniraju savršeno, a glavni razlog je taj što se toliko dobro poznaju. Ribe i Rakovi vrlo su samosvjesni te zbog toga mogu izgraditi vrlo čvrstu i kvalitetnu vezu. I dok Ribe žude za povezanošću s partnerom, Rakovi uživaju u odanosti i udovoljavanju osobi koju vole, što je savršen spoj za kvalitetan odnos pun ljubavi.

5. Lav i Strijelac
Strast između ova dva horoskopska znaka je vrlo jaka. Oba su znaka vrlo strastvene osobe te će jedan drugome biti snažna potpora u životnim odlukama, ciljevima i snovima koje će uvijek donositi zajedno. Ovaj par vrlo je zabavan te će u njihovom će društvu uživati svi . Strast koju ova dva znaka imaju prema životu, ljubavi te jedan prema drugome doista je nevjerojatna.

6. Djevica i Bik
Ova dva zemljana znaka zajedno tvore jednu vrlo kvalitetnu, ležernu i praktičnu vezu u kojoj se oba partnera osjećaju opušteno i sigurno. Djevice i Bikovi imaju vrlo iskrenu vezu, punu povjerenja u čemu će uživati svi s kojima se druže i provode vrijeme. Ovo su zasigurno dva najodanija horoskopska znaka koji oboje jednako cijene odanost i iskrenost te se u potpunosti razumiju.

7. Vaga i Blizanci
Veza između Vage i Blizanca zasniva se na vrlo snažnoj intelektualnoj povezanosti. Oboje su zračni znakovi kojima godi mentalna stimulacija te se zbog toga vrlo dobro razumiju. U njihovoj zajednici razumijevanje i cijenjenje partnera je na najvišoj razini te će se oboje potruditi da takav kvalitetan odnos zauvijek potraje. Ljubavna veza između ovih horoskopskih znakova je vrlo jaka te će uvijek biti strastveni ljubavnici i najbolji prijatelji.

8. Škorpion i Rak
Ako se u vezi nalaze dva vrlo strastvena znaka, to može biti vrlo opasan spoj. No to se nikako ne važi za Škorpione i Rakove. Ova dva vodena znaka imaju vrlo snažne osjećaje, a kada se povežu i zavole, zajedno postaju vrlo moćan par. Ova dva znaka se hrane zajedničkom strašću, vrlo su odani partneri te su jedan drugome najveća podrška. Imaju vrlo slične moralne vrijednosti te su jedan za drugoga spremni učiniti sve.

Ako se u vezi nalaze dva vrlo strastvena znaka, to može biti vrlo opasan spoj, no to se nikako ne važi za Škorpione i Rakove

9. Strijelac i Ovan
Ovaj dinamitni par povezuje vatra što se očituje u njihovoj strastvenoj vezi. Zajedno imaju nevjerojatnu količinu energije koju unose u vezu. Upravo ta energija s vremenom jača njihov odnos i čini ga kvalitetnijim. Strijelci i Ovnovi vrlo su slični te dijele isti entuzijazam prema svijetu oko njih te zajedničkim snagama mogu prebroditi sve životne prepreke.

10. Jarac i Bik
Ova dva znaka međusobno se toliko privlače da će njihovu kemiju osjetiti svi oko njih. Njihov se odnos zasniva na obožavanju, što rijetko koji par može doživjeti. Jarci i Bikovi imaju toliko snažnu vezu da će njihova ljubav trajati vječno. Razlog tome je visoka razina ljubavi i poštovanja u vezi, zbog čega za ova dva znaka možemo reći da su srodne duše koje nikada neće biti zločeste prema svom partneru.

11. Vodenjak i Blizanci
Ova dva zračna znaka opisuje vrlo snažna psihološka povezanost. Ona je toliko moćna da si ovaj par međusobno gotovo može čitati misli. Vodenjaci i blizanci toliko su povezani da često jedino oni razumiju svoj svijet u kojem žive i uživaju. Upravo ta povezanost njihovu vezu čini toliko snažnom i dugotrajnom. Ovaj par će kroz život kročiti zajedno, rame uz rame te će se potruditi da se nikada ne razdvoje.

12. Ribe i Škorpion
Povezanost između ova dva znaka je vrlo snažna i intuitivna. Razmišljaju na isti način te se ponekad čini kao da imaju zajednički um. Ribe i Škorpioni povezat će se na intelektualnoj razini, ali će se ujedno i potruditi da upoznaju partnerovu dušu i tijelo te da ga maksimalno razumiju. Veza između ova dva znaka prepuna je poštovanja i razumijevanja, ali i strasti i romantike koja se nikada neće ugasiti

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju