Svaki znak horoskopa ima neku osobinu koju njegovi prijatelji najviše vole kod njega. Doznajte koja je "najjača karika" vašeg horoskopskog znaka kada je o prijateljima riječ.

Prijatelji kod vas najviše vole...

OVAN
...vašu strast prema svemu.

Svojim strastvenim temperamentnom ovan lako može pokrenuti sve ostale znakove horoskopa. Zato nije ni čudo da je rado viđen gost u svim mogućim prilikama i da drugi vole njegovo društvo.

BIK
...vašu sabranost i brutalnu iskrenost.

Nekad je najbolje nazvati stvari svojim pravim imenom i bik to jako dobro zna. Prijatelji cijene bikovu iskrenost, pa čak i onda kada ih ona možda i povrijedi.

Kada nešto povjerite jarcu, možete biti sigurni da će on to i zadržati za sebe. Jarac je jedan od najpouzdanijih prijatelja kojeg možete imati

BLIZANCI
...vaš smisao za humor i uvijek zanimljive priče.

Duhovitost je definitivno jedna od najprivlačnijih osobina, a blizanci su itekako obdareni njome. Ovaj zračni znak sposoban je okupiti oko sebe široki krug prijatelja koji će sa zanimanjem slušati njegove priče.

RAK
...vašu naviku da sa sobom uvijek nosite nešto za grickati i za druge i to što ste dobro rame za plakanje.

Osjećajni rak uvijek misli i na druge i svoje prijatelje voli obasipati sitnicama pa i onda kada oni to uopće ne očekuju. Saslušat će sve probleme prijatelja i biti uz njega kada mu je najteže.

LAV
...vašu lojalnost i volju da se borite protiv drugih.

Lavovi su slavni po svojoj borbenosti i prijatelji to cijene kod ovog vatrenog znaka. Uz to, lavovi su vrlo odani prijatelji, a borit će se samo protiv onih koji im nisu prijatelji.

DJEVICA
...vašu sposobnost da ostanete kul u teškim situacijama.

Sabrana djevica sposobna je ostati pribrana i onda kada drugima to ne uspijeva pa će svojim primjerom pomoći i svojim prijateljima da ne izgube kontrolu i da se lakše nose sa stresom.

Kamenje horoskopskog znaka bika 1 "sitnica" koju vaš horoskopski znak voli više od samoga sebe

Slika nije dostupna Raskrinkani! Najveće laži svakog znaka horoskopa

VAGA
...vaše savjete vezane za ljubav i modu.

Vage su poznate kao veliki estete i prijatelji će uvijek njih prve pitati za savjet vezan za odijevanje, frizuru, šminku,... Osim toga, znaju davati i dobre ljubavne savjete.

ŠKORPION
...vašu odlučnost da se razračunate s onima koji povrijede vaše prijatelje.

Škorpion nikome ne ostaje dužan, naročito onome tko naudi njegovom prijatelju.

STRIJELAC
...vašu sposobnost da se ne živcirate (zbog ičega).

Od strijelaca svi možemo naučiti jednu važnu stvar – kako se manje živcirati. Strijelac neće dozvoliti da ga išta izbaci iz takta i da zbog ičega gubi živce, a njegovi prijatelja gledat će ga kako umješno ostaje miran i pokušati ga kopirati.

JARAC
...vašu lojalnost i pouzdanost i to što znate čuvati tajne.

Kada nešto povjerite jarcu, možete biti sigurni da će on to i zadržati za sebe. Jarac je jedan od najpouzdanijih prijatelja kojeg možete imati.

VODENJAK
...vašu sposobnost da uvijek znate što reći.

Luckasti vodenjak nasmijat će vas kada je to potrebno i utješiti vas kada treba. Vodenjak jako dobro zna "odvagati" riječi i reći pravu stvar u prvo vrijeme.

RIBE
...vašu slatku narav i talentiranost i to što čavrljate o nekakvim fascinantnim trivijalnostima.

Riba će i oko najobičnije stvari znati stvoriti zanimljivu priču, ona i u najmanjim sitnicama vidi nešto vrijedno i fascinantno. I to je ono što njeni prijatelji najviše vole kod ovog vodenog znaka.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju