Neki znakovi horoskopa slavni su po svojoj sposobnosti da šarmiraju svakoga tko se nađe u njihovu društvu. Njihov šarm jednostavno je neodoljiv, a i oni sami to jako dobro znaju

Galerija Monica Bellucci rođena je u horoskopskom znaku vage Catherine Zeta Jones rođena je u horoskopskom znaku vage Jennifer Aniston rođena je u horoskopskom znaku vodenjaka +2 Shakira je rođena u horoskopskom znaku vodenjaka Najveći šarmeri u horoskopu pripadaju istoj skupini znakova, zračnoj. Provjerite što je to tako neodoljivo kod vaga, vodenjaka i blizanaca.

1. Vaga

Puno ljudi se divi šarmu vaga. Njena osobnost može se opisati kao zraka sunca koja unese toplinu i svjetlost gdje god da se pojavi. Ne čudi zato da vaga ima puno prijatelja i poklonika jer nju jednostavno svi vole! Žene vodenjaci pogotovo su na glasu kao najveće šarmerice u horoskopu. Sa svojim vrckavim i veselim duhom, vaga tako lako očarava. Vaga će reći baš ono što trebate i želite čuti kako biste se osjećali dobro.

Najveći šarmeri u horoskopu pripadaju zračnoj skupini znakova. Provjerite što je to tako neodoljivo kod vaga, vodenjaka i blizanaca

Pripadnici ovog zračnog znaka ohrabrivat će svoje prijatelje da daju sve od sebe i dat će im do znanja da im je stalo. Stvarno nije čudo da su vage toliko popularno društvo.

2. Vodenjak
Samouvjerenog vodenjaka mnogi doživljavaju kao vrlo karizmatičnu osobu. Pripadnici ovog zračnog znaka vole nasmijavati druge i uvijek će zbijati šale koje će ljudima oko njih mamiti osmijeh na lice. U razgovoru s ljudima, vodenjak pokazuje iskreni interes za ono što mu drugi govore i stvarno ga zanima što netko drugi ima za reći.

Šarmu vodenjaka zaista je teško odoljeti pa ne čudi da su pripadnici ovog druželjubivog horoskopskog znaka uvijek okruženi ljudima koji žele biti u njihovu društvu. Vodenjake krasi topla i privlačna narav.

3. Blizanci
Blizanci su prave slatkice horoskopa. Blizančeva uglađena komunikacija nagnat će druge da ga pozorno slušaju, a zahvaljujući svojem šarmu, blizanac neće imati problema kada zamoli nekoga za uslugu – dražesnog blizanca jednostavno je nemoguće odbiti. Blizančev osmijeh oboružat će svakoga, a ovaj zračni znak uvijek će se truditi i da se drugi oko njega osjećaju dobro. Blizanac će se potruditi biti osoba koja se sviđa drugima, a to će mu i uspjeti.

Na zabavama i društvenim događanjima, blizanac će uvijek čavrljati s ljudima. Neće mu biti problem prići ljudima i trenutno ih šarmirati svojim širokim osmjehom, a oni će zasigurno biti impresionirani njegovom toplom i društvenom osobnošću.

U fotogaleriji pogledajte koje su slavne žene rođene u najšarmantnijim znakovima horoskopa.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju