Spavaća soba mjesto je u domu u kojem tražimo mir, udobnost i odmor, a u njoj ćete se još bolje osjećati ako su zidovi u boji koja najbolje odgovara vašoj osobnosti i naravi. Boju zidova spavaće sobe možete izabrati i prema vašem horoskopskom znaku, a koja će biti najbolji izbor doznajte u nastavku teksta.

Galerija Spavaća soba u bež boji najbolje odgovara horoskopskom znaku jarca Spavaća soba u bijeloj najbolje odgovara horoskopskom znaku ovna Spavaća soba u tamnozelenoj boji najbolje odgovara horoskopskom znaku bika +8 Spavaća soba u nježno žutoj boji najbolje odgovara horoskopskom znaku blizanca  

OVAN: Bijela
Horoskopski znak ovna simbolizira ratnika, ali kao prvi znak horoskopa, ovaj vatreni znak predstavlja i novi život i čistoću. Klasični bijeli zidovi u spavaćoj sobi dat će vam čistoću za kojom po naravi žudite, ali i pružiti mirno mjesto na kojem ćete puniti baterije.

BIK: Zagasito tamnozelena
Kao zemljani znak, najsigurnije se osjećate okruženi bojama koje vas povezuju s prirodom pa će umirujuća paleta zelene biti savršen izbor za vašu spavaću sobu.

Spavaća soba mjesto je u domu u kojem tražimo mir, udobnost i odmor, a u njoj ćete se još bolje osjećati ako su zidovi u boji koja najbolje odgovara vašoj osobnosti i naravi



BLIZANCI: Nježno žuta
Svijetložuti tonovi u skladu su s vašim optimističnim i pozitivnim pogledom na svijet, a s druge strane utišat će vašu drugu, malo zeznutu stranu osobnosti, kada pokuša preuzeti dominaciju.

RAK: Svijetlosiva
Spokoj u spavaćoj sobi, za horoskopsku "kraljicu hibernacije" ključan je faktor za mentalno zdravlje. Neka vaš izbor bude svijetlosiva boja koja će biti u skladu s vašom nostalgičnom prirodom, a ujedno će vaš "oklop" učiniti mjestom najveće ugodnosti i najboljeg odmora.

Spavaća soba u svijetlosivoj boji najbolje odgovara horoskopskom znaku raka Spavaća soba u svijetlosivoj boji najbolje odgovara horoskopskom znaku raka (Foto: Living4media)

LAV: Ljubičasta
Lav obožava biti u centru pažnje zbog čega nećete pogriješiti ako (barem) jedan zid obojite u ljubičastu, dovoljno odvažnu da vam okupira pažnju, koja je ujedno i neslužbena boja kraljevske obitelji – savršen izbor za "kraljicu džungle". Pogledajte i 6 lakih prijedloga kako sitnicama promijeniti izgled spavaće sobe.

DJEVICA: "Navy" plava
Kao vječni praktični esteta želite boju koja nema veze s trendovima i koja će uvijek izgledati svježe i elegantno. Zbog toga će pravi izbor biti "navy" plava, bezvremenski sofisticirana boja s modernim štihom.

VAGA: Pastelno ružičasta
Toplina i ravnoteža vaš su zaštitni znak zbog čega ćete se najviše osjećati kao kod kuće okruženi bojom koja spaja obje značajke. Izaberite nježnu, svijetloružičastu nijansu koja će ujedno biti u skladu i s vašom šarmantnom prirodom.

Kao zemljani znak, bik se najsigurnije osjeća okružen bojama koje ga povezuju s prirodom pa će umirujuća paleta zelene biti savršen izbor za spavaću sobu



ŠKORPION: Crna
Intenzivni, strastveni i skloni povlačenju, škorpioni doživljavaju svoju spavaću sobu kao utočište od svijeta. Tajanstvene i pomalo mračne prirode, najbolje će se osjećati u spavaćoj sobi u kojoj je (barem) jedan zid obojen u crno.

Spavaća soba u crnoj najbolje odgovara horoskopskom znaku škorpiona Spavaća soba u crnoj najbolje odgovara horoskopskom znaku škorpiona (Foto: Living4media)

STRIJELAC: Zagasito narančasta
Želite li svoju avanturističku i energičnu narav prenijeti i u spavaću sobu, birajte boju iz palete narančaste i crvene. Uvijek spreman na izazove, strijelac se najbolje osjeća kada je u pokretu pa mu za odmor ne trebaju zidovi umirujućih boja.

JARAC: Bež
Kao i životinja jarac, i pripadnici horoskopskog znaka jarca uvijek se kreću prema vrhu planine. Za sve što u životu želi postići, jarcu je potrebno i dovoljno odmora, a najbolje će se odmoriti u spavaćoj sobi sa zidovima u bež i sivkastim nijansama koje će zadovoljiti jarčevu pomalo konzervativnu narav, a njegovoj duši donijeti mir.

VODENJAK: Blijedo plava
Jednako povezan s nebom (pripada skupini zračnih znakova) i morem (simbol znaka), miran san slobodoumnom vodenjaku najbolje će omogućiti umirujuća, blijedo plava boja koja asocira i na nebo i na more. Pogledajte i 10 fotografija koje potvrđuju da su zelena i žuta sjajan izbor za spavaću sobu.

RIBE: Morsko plava
Ovdje nema puno filozofije: "dijete oceana" najbolje se osjeća okruženo morsko plavom bojom koja njegovoj duši trenutno donosi mir. Potražite duboke plave tonove sa zelenim podtonovima jer će taj spoj boja, čest u prirodi, istovremeno pružiti relaksaciju i potaknuti bogatu maštu sanjivih riba.

Spavaća soba u morsko plavoj boji najbolje odgovara horoskopskom znaku ribe Spavaća soba u morsko plavoj boji najbolje odgovara horoskopskom znaku ribe (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju