Astrologija nam može otkriti neke detalje o našem ponašanju i karakteru. Zabavite se i provjerite koliko ona utječe na vaš izbor vjenčanice, crkve ili zabave na svadbenoj svečanosti


1. Ovan

Može li se iznajmiti Westminsterska opatija, u kojoj je sudbonosno da izrekla Catherine Middleton? Ovnica se na dan vjenčanja želi osjećati kao kraljica, pa će zato unajmiti najboljeg vizažista i fotografa da ovjekovječe taj sretan trenutak. Neće štedjeti niti na cvijeću i zabavi za svoje goste.

Na dan svojeg vjenčanja žena Ovan se želi osjećati kao kraljica, te sanja o izgovaranju zavjeta o dvorcu.

2. Bik
Tradicija je najvažnija za ženu Bik kada planira svoje vjenčanje. Ona vjeruje da se svadbe rade kako bi se obitelji (u)družile na jedan prekrasan način. Godinu dana unaprijed bukirat će svoju omiljenu salu kako bi sva rodbina mogla s njome podijeliti njen sretan dan.

3. Blizanci
Oh, moj Bože! Obećala sam da ću biti s njim do kraja svoga života! Nakon što panika umine, a žena Blizanac popije nekoliko alkoholnih pića za hrabrost bacit će se na googlanje trendovskog mjesta za održavanje svadbene svečanosti, a potom unajmiti najpopularnijeg DJ-a za tulum iz snova.

4. Rak
Ona ne želi plakati pred velikim brojem ljudi! Žena Rak ne voli pokazivati svoje osjećaje u javnosti, pa će prednost dati intimnoj svadbenoj svečanosti s najužim krugom prijatelja i obitelji. Ono što je u srcu ionako je najvažnije!

5. Lav
Lavica će na dan vjenčanja dati svojoj mašti i teatralnom duhu na volju. Šetanje do oltara pretvorit će u prizor s modne piste, a nakon toga će upriličiti tulum o kojem će gosti pričati još godinama. Goste će zabavljati bend, mađioničari, gutači vatre... ma tko sve ne.

6. Djevica
Vaše će retro vjenčanje na otvorenom izgledati kao savršena slika s Instagrama, na koju ćete uploadati fotografije neposredno nakon što kažete da. Dakako, sve će biti ukrašeno motivima iz prirode koja će okruživati sve vaše goste, a koje ćete nahraniti domaćim specijalitetima od najsvježijih namirnica.

8. Vaga

Žena Vaga je ultimativna romantičarka koja sanja o elegantnom vjenčanju. Pokušat će unajmiti prostor galerije ili šarmantni hotel s dugom povijesti za svoju svadbenu svečanost. Prije izgovaranja zavjeta čitat će se poezija, a sve će biti snimljeno kamerom kako bi u tom sretnom danu mogla zauvijek uživati.

8. Škorpion
Zašto se ljudi opterećuju vjenčanjima? Žena Škorpion ne želi biti ranjiva pred velikom grupom ljudi, pa će zbrisati s partnerom do vijećnice i udati se sa što je moguće manje svjedoka. Mjesec dana poslije priredit će nezaboravni tulum u kojem će biti glavna zvijezda u zavodljivoj haljini.

Od šetanja do oltara Lavice će napraviti prizor s modne piste, a Djevice će svoje vjenčanje odmah staviti na Instagram.

9. Strijelac

Jednom kada se odluči skrasiti, žena Strijelac sanja o vjenčanju na nekoj dalekoj destinaciji. Kao ljubiteljica prirode preferirat će izmjenu zavjeta na plaži, u šumi ili nekom sličnom mjestu. Gosti na ovoj svadbi znaju da je humor, ples do zore i nestašna zdravica uključena u svečanost.

10. Jarac

Kada se Jarčica udaje, onda je to zauvijek. Upravo zato ona neće štedjeti na elegantnoj haljini, otmjenom prostoru, odličnoj hrani niti pomno odabranim vinima. Sve će biti savršeno organizirano do posljednjeg detalja.

11. Vodenjak
Nije da ste protiv romantike, ali cijela halabuka oko vjenčanja za vas je pomalo nepotrebna. Vi ste bohemska duša sa snažnom humanitarnom crtom. Umjesto koverta zamolit će goste da novac doniraju omiljenoj dobrotvornoj ustanovi.

12. Ribe
Romantične Ribe imat će vjenčanje za pamćenje. U crkvi neće biti niti jednog suhog oka nakon što prošećete do oltara. I sami ćete zasuziti prije nego što stanete pred svećenika. Upravo zato, ne zaboravite na vodootporni make-up.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju