Osvajanje Jarca je proces koji zahtijeva dosta truda, ali nagrada je velika i dolazi u obliku posvećeno i strastvenog partnera koji će vam biti odan u potpunosti. U nastavku pročitajte kako treba osvajati i voljeti Jarčeve i kako ćete ih zadržati u svom životu


1. Prijateljstvo prije ljubavi.
Jarčevima je stalo do toga da razviju prijateljstvo prije ljubavničkog odnosa. U prijateljstvu i ljubavi Jarac se daje do kraja, ako treba čak i dok ne zaboli, a nikada ništa ne traži zauzvrat.

Vole biti obasipani pažnjom, ali uz umjeren trošak jer nisu pretenciozni. Na početku i tijekom veze očekuju jednaku dozu pažnje.

2. Na prvu djeluju distancirano. Mnogi Jarčeve opisuju kao sramežljive, konzervativne pa čak i pomalo dosadne, ali oni su takvi samo dok vas dovoljno ne upoznaju. Tada se otvaraju te postaju spontani i puni zabave.

3. Uživaju u udvaranju. Vole biti obasipani pažnjom, ali uz umjeren trošak jer nisu pretenciozni. Na početku i tijekom veze očekuju jednaku dozu pažnje, a bit će jako pogođeni ako zaboravite njihov rođendan ili vašu godišnjicu.

4. Odani su onima u koje imaju povjerenja. Jarčevi očekuju da budete njihova jedna i jedina ljubav. Ako im ne date povoda za nepovjerenje bit će vam u potpunosti posvećeni i nikada nećete imati razlog za sumnju ili ljubomoru.

5. Žele da sve ide po njihovom. Nekima je ideja ljubavnika koji voli sve imati pod svojom kontrolom privlačna. Međutim, kada se Jarac veže uz osobu koja također voli biti dominantna u vezi, onda može doći do problema.

'Pali' ih ozbiljan razgovor o ozbiljnoj temi i stimuliranjem njihovog uma stimulirat ćete i njihov ljubavnički nagon.

6. Izdržljivi su ljubavnici. Po pitanju romantike Jarčevi su prilično tradicionalni, u krevetu nisu pretjerano kreativni, ali zato su itekako izdržljivi i dat će sve od sebe da vam priušte duge nezaboravne trenutke.

7. Budite pažljivi sa srcem Jarca. Ovo je melankoličan znak i treba osobu koja će mu pomoći da se fokusira na pozitivne emocije. Izmamite u Jarcu pozitivu i nagradit će vas osmijehom koji rastapa srce.

8. Uvijek razmišljaju o budućnosti. Čak i ako vi još uvijek ne razmišljate o drugoj fazi vaše veze, budite sigurni da Jarac razmatra vaš potencijal za dugoročnu vezu tj. brak i obitelj. Jarčevi su praktični i fokusirani na sve aspekte veze, uključujući i njezinu budućnost.

9. Mozak je njihova najveća erogena zona. 'Pali' ih ozbiljan razgovor o ozbiljnoj temi i stimuliranjem njihovog uma stimulirat ćete i njihov ljubavnički nagon. Jarčevi također vole pokazivati koliko su pametni jer smatraju da je intelekt jako seksi.

10. Lako se prestraše. Kako biste zadržali ljubav Jarca budite iskreni od samog početka i nemojte ih nakon dugo vremena provedenog zajedno 'šokirati' tajnama iz prošlosti. To će umanjiti njihovo povjerenje u vas, unijeti sumnje u vaš odnos i prestrašiti ih.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju