Ribe su najromantičniji, najmaštovitiji i najkreativniji znak horoskopa. No ovi vječiti sanjari, kada je o ljubavi riječ, mogu biti i nedostižni. Doznajte kako osvojiti, usrećiti i zadržati osjećajne Ribe

1. Što Ribe trebaju od voljene osobe?
Ribe će biti potpuno sretne jedino ako se s voljenom osobom osjećaju kao jedno. Ribama nije dovoljno da s partnerom dijele krov i krevet; ovaj izrazito osjećajan znak želi s voljenom osobom dijeliti i dušu. Ljubav i duhovnost za Ribe su ista stvar, a njihov duh je pun mističnosti i kreativnosti. Sanjive Ribe život doživljavaju poput sna koji ne prestaje te žele da voljena osoba zajedno s njima živi taj san.

Najveća ljubavna tajna Riba je neopisiva nježnost njihovih srca, naročito kod muških Riba

2. Kako Ribe pokazuje ljubav?
Ribe su jedan od najromantičnijih horoskopskih znakova. Lako iskazuju ljubav te obožavaju zasipati partnera predivnim romantičnim gestama iz kojih se najbolje vidi njihova zadivljujuća kreativnost. Ribe su sklone odlepršati u svijet mašte i ponekad mogu zapeti u romantičnoj iluziji i iskazati osjećaje koje zapravo ne osjećaju. Zbog toga su Ribe na glasu kao znak koji je sklon zavarati drugu osobu i dati joj lažna obećanja.

3. Kako otvoriti srce Riba?
Ribe prati vječiti osjećaj čežnje i žude za time da pronađu najveće duhovno i ljubavno ispunjenje. Ribe ne žele da im se ljubav servira na pladnju jer potraga za pravom ljubavlju ono je što ih ispunjava kao i osjećaj žudnje prema osobu koju žele, a još je nemaju. Osjete li da ih voljena osoba želi kontrolirati Ribe mogu osjetiti da im je svega previše, pa je najbolje malo se odmaknuti jer Riba želi uživati u osjećaju žudnje koji je i nadahnjuje za najmaštovitije ljubavne geste. Riba ne želi da zavođenje i osvajanje prestanu.

4. Što Ribe 'pali'?
Seksualnost Riba je vrlo romantična i mistična. Tantrička joga, svijeće, romantična glazba – to je ono što Ribe vole i što im omogućava da se izgube u blaženstvu ljubavi. Mnoge Ribe u ljubavi odbit će sve što je previše banalno i obično. Ribe žele da ih cijele prožme slatki osjećaj ljubavi i obuzme cijelo njihovo biće.

5. S kojim znakovima se Ribe najbolje slaže?

Ribe se u ljubavi najbolje slažu sa znakovima koji razumiju njihovu beskrajnu osjećajnost poput Vage, Raka i Djevice. Stabilnost Jarca i Bika pomoći će Ribama da u trenucima kada je to potrebno siđu sa svojih oblaka i stanu na zemlju te da postignu više u životu. Blizanci pak s Ribama dijele nepresušnu maštu, ali im vjerojatno neće moći uzvratiti osjećaje istim intenzitetom, što bi moglo stvoriti problem u vezi.

Ribe se u ljubavi najbolje slažu sa znakovima koji razumiju njihovu beskrajnu osjećajnost poput Vage, Raka i Djevice

6. Kako komunicirati s Ribom?
Ribe u ljubavnoj vezi vodi njihova mašta, a komunikacija s njima od partnera zahtijeva da zna pratiti zavojitu cestu njihovih misli. Nema smisla od Riba tražiti da se trajno spuste na zemlju – u stvarnom svijetu mogu provesti neko vrijeme, ali onda će se vratiti u svoj vlastiti svijet mašte. Ribe razmišljaju u slikama i ako ste voljni dijeliti s njima njihov svijet pun boja i najčarobnijih prizora, to će obogatiti i vaš svijet.

7. Koje su najskrivenije ljubavne tajne Riba?

Najveća ljubavna tajna Riba je neopisiva nježnost njihovih srca, naročito kod muških Riba. Zbog svoje osjetljivosti sklone su fizičkim i psihičkim bolestima, a nitko slomljeno srca ne proživljava dublje od Riba. Od svih znakova horoskopa Ribe imaju najnježnije srce s kojim treba postupati pažljivo.

8. Kako se na mentalnoj razini povezati s Ribama?
Više od ijednog drugog znaka, Ribe s voljenoj osobom moraju osjetiti povezanost i na duhovnoj razini. Kada vole, Ribe su lišene ega, a kako bi se povezala s Ribama voljena osoba mora otvoriti svoje srce bez zadrške.

9. Što izbjegavati u ljubavnoj vezi s Ribama?
Ribe će biti nesretne ako voljena osoba pukne njihov ružičasti balon u kojem žive i uništi njihovu iluziju. Partner možda misli da time pomaže sanjivoj Ribi, ali na taj način Riba će samo zatvoriti svoje srce i postati hladna. Najbolje će biti ako Ribi umjesto vrata otvorite prozor u stvarni svijest kako bi mogle vidjeti što je sve moguće i pustiti ih da iz stvarnosti uzmu koliko one žele.

10. Kako zadržati Ribe?
Ribe su sklone pasivnosti i obično nisu te koje prekidaju veze. Poput tipičnog vodenog znaka, prilagode se okolini u kojoj se nađu. Ribe će zauvijek biti sretne kada osjećaju ljubav i pažnju i kada vide koliko one usrećuju voljenu osobu. Više od vlastite sreće, važnija im je sreća voljene osobe.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju