Prema vjerovanjima astrologa, naš horoskopski znak (i podznak) utječe na baš sve aspekte našeg života, uključujući i stil. On se pak očituje i u uređenju našeg doma, a kada su u pitanju blagdani – i u uređenju božićnog drvca. Zabavite se i u nastavku provjerite kakvo drvce najviše voli pojedini znak te provjerite ima li istine u opisima.

Galerija Ovan Bik Blizanci +9 Rak

1. Ovan

Ovnovi vole veselo i bogato uređeno drvce. Preopteretit će ga malenim sobovima, figuricama anđela, srcima i ostalim slatkim ukrasima.

Ovan Ovan (Foto: Living4media)

2. Bik

Bikovi vole prava drvca, a umjesto plastičnih kuglica i girlandi odabrat će prirodnije ukrase poput onih izrađenih od papira ili drva. Veliki su gurmani pa kod njih na drvcu često možete naći čokoladne kuglice, ukrase od bombona i ostale slatkiše.

Bik Bik (Foto: Living4media)

3. Blizanci

Blagdani su za blizance prigoda da pokažu svoju kreativnu stranu. U njihovom domu možete naići na božićna drvca napravljena na najkreativnije moguće načine, ali i na uređenje drvca u poptuno neočekivanim bojama.

Blizanci Blizanci (Foto: Living4media)

4. Rak

Obiteljski nastrojeni rakovi vole ideju američkog Božića poput onih koje gledamo u blagdanskim filmovima pa će u tom stilu biti uređeno i njihovo drvce.

Rak Rak (Foto: Living4media)

5. Lav

Što veće, to bolje. Po pitanju ukrašavanja moglo bi se dugo raspravljati jer lavovi vole razne stilove, ali jedno je sigurno - njihovo drvce bit će najveće. I najblještavije.

Lav Lav (Foto: Living4media)

6. Djevica

Ovom znaku važno je samo da je drvce uredno. Djevica će vam se prikrasti iza leđa kako bi popravila nakrivljenu kuglicu, premjestila je jer nije položena simetrično ili zato što se ne uklapa u paletu boja na tom dijelu drvca.

Ribe Ribe (Foto: Living4media)

7. Vaga

Vaga voli eleganciju čak i kada je u pitanju ukrašavanje božićnog drvca. Njezino sigurno neće biti prenatrpano, izbjegavat će višak ukrasa, napadne girlande u jarkim bojama i generalno se kloniti šarene američke verzije Božić.

Vaga Vaga (Foto: Living4media)

8. Škorpion

U domu strastvenih i glamuroznih škorpiona mogu se pronaći bogato ukrašena drvca prepuna zlatne ili crvene boje.

Škorpion Škorpion (Foto: Living4media)

9. Strijelac

Ovaj znak obožava prirodu i najčešće živi u skladu s njom. Umjesto posjećene jelke, posegnut će za sadnicom drvca u tegli, ukrasiti je darovima iz prirode poput raznog voća i materijalima koje kasnije može reciklirati, a nakon blagdana presadit će drvce i pustiti ga da raste.

Strijelac Strijelac (Foto: Living4media)

10. Jarac

Veliki tradicionalisti koji uglavnom priznaju samo prava božićna drvca. Umjetne varijante ne dolaze u obzir, a svoje će drvce ukrasiti starim obiteljskim ukrasima koje brižno čuvaju i prenose s generacije na generaciju.

Jarac Jarac (Foto: Living4media)

11. Vodenjak

Baš kao i blizanci, kreativni vodenjaci vole neobična drvca poput npr. zidne varijante lažnog drvca napravljene od papira ili nacrtanog drvca.

Vodenjak Vodenjak (Foto: Living4media)

12. Riba

Čaroban bijeli Božić san je svake ribe pa u njihovim domovima često možemo naći sve popularnija bijela drvca te drvca s mnogo bijelih ukrasa. Ukrasit će ih magičnim zvijezdama, anđelima i ostalim ne tako tipičnim, ali vrlo efektnim ukrasima.

Ribe Ribe (Foto: Living4media)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju