Sin Meghan Markle i princa Harryja rođen je 6. svibnja u zemljanom znaku bika, čija je dominantna karakteristika snaga volje. Osobe rođene na taj dan smatraju se ugodnima, dobrima, strastvenima i karakterno snažnima.

 

Tipično za bikove, osobe rođene 6. svibnja karakterizira tvrdoglavost, ali i simpatičnost i topla narav. Krase ih odlučnost i znatiželja. U svim aspektima života traže ravnotežu i kvalitetu. Svojim šarmom vrlo će lako pridobiti sklonost prijatelja i članova obitelji. Bliske osobe izražavat će i divljenje prema njima i bit će među prvima od kojih će tražiti savjet i utjehu. Pomaganje drugima visoko im je na listi prioriteta i kod odlučivanja kojim poslom će se baviti.

Veliki su šarmeri, ali imaju i drugu, manje privlačnu stranu. Kada su pod stresom, skloni su biti svadljivi i mrzovoljni.

Sin Meghan Markle i princa Harryja rođen je 6. svibnja u zemljanom znaku bika čija je dominantna karakteristika snaga volje

Osobe rođene 6. svibnja odlučne su, odane te mnogo ulažu u vlastiti osjećaj stabilnosti i sigurnosti. Uvijek žude za vlastitim sigurnim utočištem, ali žele da dio tog "sigurnog mjesta" budu i njihovi prijatelji i druge bliske osobe. Teže tome da u svakoj situaciji dobiju najbolji mogući tretman te se vole počastiti s onime što im godi. Od nesigurnosti u svakom aspektu života jednostavno će pobjeći.

Druge pozitivne odlike ljudi rođenih 6. svibnja jesu te što stoje čvrsto na zemlji, žude za novim znanjima te su puni ljubavi i dobronamjernosti prema svima onima koji zadobiju njihovo povjerenje. Bikovi su ambiciozni, ali nisu vođeni željom za moći, već razumnim pogledom na stvari koje su bitne za dobar život. Pouzdani su i znaju da kada započnu nešto, očekuje se da to i završe. I redovito uspješno završe započeto, bilo da se tiče posla ili obitelji, čineći to na elegantan način s puno integriteta.

Kao i svi, i osobe rođene 6. svibnja imaju neke negativne karakteristike. Često pretjeruju sa svojim uvjerenjem da su oni jedini koji mogu ostvariti sve o čemu sanjaju u životu. Također, ponekad se lako uvrijede te mogu biti previše posesivni prema bliskim im osobama, ali samo onda kada im te bliske osobe dopuste da se tako odnose prema njima. Ponekad znaju biti pohlepne i sebične. Bilo bi dobro da promijene svoj ponekad uskogrudni pogled na svijet i shvate da je promjena dobra stvar.

Harry i Meghan postali su roditelji po prvi put Stigla prinova! Meghan Markle i princ Harry postali su roditelji

Meghan Markle i princ Harry Kako će se zvati? Pet potencijalnih imena za malog princa

Osobe rođene 6. svibnja obično su vrlo povezane sa svojim majkama te svoje ljubavne veze temelje na odnosu s majkom, naročito kad je riječ o sinovima. Kada postanu roditelji, veliki su izvor inspiracije za svoju djecu. Njihovi ljubavni odnosi proizlaze iz snažnih prijateljstava jer da bi s nekime započeli vezu, potrebno im je da dobro poznaju tu osobu. Najsnažniju privlačnost doživjet će s druga dva zemljana znaka, djevicom i jarcem, s kojima dijele isti pogled na život.

 

KRATKE ZANIMLJIVOSTI O OSOBAMA ROĐENIMA 6. SVIBNJA:

Misao vodilja: Vjerujem u to da će svaka odluka koju donesem poboljšati moj ili živote drugih.

Vladajući planet: Venera

Sretni brojevi: 2 i 6

Sretan dan: petak, naročito ako padne na 2. ili 6. dan u mjesecu

Sretne boje: zelena, ljubičasta i ružičasta

Kamen rođenja: smaragd
Ovaj poludragi kamen simbolizira harmoniju i moć regeneracije. Smatra se da smaragd podiže samopouzdanje i potiče kreativnost.

Cvijet: mak
Mak simbolizira gracioznost i plemenitost. Također je simbol Dana sjećanja (Remembrance Day) koji se obilježava 11. studenog u Velikoj Britaniji u sjećanje na žrtve prijašnjih ratova.

Metal: bakar
Jedan od prvih materijala koje je otkrio čovjek, bakar je metal koji simbolizira spontanost, mladost i sklonost ka pomaganju drugima. Osobama rođenima 6. svibnja preporučuje se da nose bakreni nakit, i to često kako bi ih pratili blagostanje, uspjeh i sreća u ljubavi. Drugi metal za koji se smatra da donosi sreću osobama rođenima 6. svibnja jest čelik.

 

Poznate osobe rođene 6. svibnja su George Clooney, Orson Welles, Sigmund Freud, Julianne Phillips i hrvatski nogometaš Mateo Kovačić.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju