Velika Britanija slavi dolazak novog člana kraljevske obitelj. Vojvotkinja i vojvoda od Sussexa službenim priopćenjem obavijestili su javnost da su postali roditelji.

Galerija Harry i Meghan postali su roditelji po prvi put Meghan Markle Meghan amrkle u Cardiffu +11 Trudna Meghan na Novom Zelandu

Meghan Markle u rano jutro rodila je zdravog sinčića teškog 3260 grama.

Prinova u kraljevskoj obitelji osmo je praunuče kraljice Elizabete II. i sedmi prijestolonasljednik po redu.

Povodom rođenja sina oglasio se tata princ Harry rekavši da je potpuno oduševljen i nevjerojatno ponosan na svoju suprugu.

Od trenutka sklapanja braka vojvotkinju i vojvodu pratila su šuškanja o trudnoći koja su uglavnom potaknuli modni odabiri lijepe Meghan.

Kada je početkom rujna prošle godine stigla na koncert "100 Days Of Peace" odjevena u kraljevski plavu haljinu tajvansko-kanadskog dizajnera Jasona Wua ukrašenu volanima na predjelu trbuha, mnogi su odmah pretpostavili kako pokušava sakriti trudnoću.

Princ Harry u Lesotu Tako brižan! 20 dokaza da će princ Harry biti najbrižniji tata

Šuškanja su postala još glasnija kada se na vjenčanju princeze Eugenie pojavila u tamnoplavom kaputu širega kroja s potpisom modne kuće Givenchy, idealnom za kamuflažu trudničkog trbuščića.

Samo nekoliko dana kasnije, 15. listopada, par je stao na kraj glasinama, objavio vijest da uistinu očekuju svoje prvo dijete i nakon toga uputio se na svoju prvu zajedničku službenu turneju po Australiji, Novom Zelandu, Fidžiju i Tongi.

U galeriji pogledajte fotografije 15 najposebnijih trudničkih trenutaka vojvotkinje od Sussexa.

Meghan Markle Meghan Markle (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju