Svi imamo onu jednu prijateljicu ispred koje ništa ne možemo sakriti. Zapravo, možda ste baš vi ta osoba koja odmah zna ako netko nešto skriva ili laže, ako ga nešto muči.

Ako je vjerovati zvijezdama, na to imamo li moć čitati ljude kao otvorenu knjigu utječe i naš horoskopski znak.

Astrolozi su izdvojili tri horoskopska znaka koja ne možete prevariti, odnosno ona koja ljude čitaju kao otvorenu knjigu.

1. Škorpion

Nemojte niti pokušavati nešto sakriti od škorpiona. Više od bilo kojeg drugog horoskopskog znaka škorpioni mogu prepoznati kada im lažete ili prešućujete nešto važno. Kada vas škorpion pita "Što se dogodilo?", on ne očekuje površni razgovor, nego konkretan odgovor na svoje pitanje.

Čak i ako vam se čini da nešto savršeno tajite, škorpion je vjerojatno već sve shvatio. Jednostavno, ovaj znak istražuje, prisluškuje, prodire... I čita vas kao otvorenu knjigu.

2. Vodenjak

Jedan od životnih ciljeva vodenjaka je održavati društveni status quo, a da bi to učinili, moraju poznavati ljude. Oni su kao mudra starica među horoskopskim znakovima, koja pomno promatra život sa strane i pamti bitne detalje.

Vodenjaci najčešće ne progovaraju, osim ako sami ne zatražite njihovo mišljenje, a kada to učinite, shvatit ćete da znaju cijelu vašu životnu priču, često bolje i od vas samih. Oni zapravo uvijek znaju što se s vama događalo i što se događa i teško da ćete im nešto sakriti.

Proljeće Što horoskopske znakove očekuje u svibnju?

Mama i kći Astrolozi kažu da su ova tri horoskopska znaka najbolje mame

3. Blizanci

Zbog činjenice da ih je lako omesti možda vas iznenađuju blizanci na popisu. Međutim, osobe rođene u ovom znaku jako su pametne i uvijek točno znaju što se događa. Oni su po prirodi istraživački novinari, uvijek spremni slijediti svoju intuiciju i doći do vijesti.

Kada dođu do vijesti, bliznaci neće čekati prikladan trenutak da pokrenu razgovor. Odmah će vas suočiti sa svojim saznanjima, zato od njih ne pokušavajte skrivati bilo što ako se ne želite naći u neugodnoj situaciji.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju