Upoznali ste frajera i čini vam se kao muškarac vaših snova? Možda je vrijeme da provjerite koji je njegov horoskopski znak. Naime, zvijezde kažu da se neki horoskopski znakovi nikako ne slažu u ljubavi. Doznajte koji znakovi nisu komptabilni, ali imajute na umu da su to ipak samo astrološke pretpostavke

OVAN
Najgore se slaže s rakom i jarcem

Ovan je ekstrovertirani znak, vrlo energičan i, kako mu određuje element vatre kojem pripada, vatrene osobnosti. Stoga ne čudi da se najmanje slaže s konzervativnijim i introvertiranijim znakovima rakom i jarcem.

Lav i Bik ne slažu se jer su oboje vrlo tvrdoglavi i navikli su dobivati upravo ono što žele

BIK
Najgore se slaže s lavom i vodenjakom

Bik je tradicionalan i stoji čvrsto na zemlji (pripada skupini zemljanih znakova) dok su lav i vodenjak izrazito slobodoumni ljudi kojima, za razliku od bika, konformizam, životni red i pravila ne znače previše.

BLIZANCI
Najgore se slažu s djevicom i ribama

Blizanac je nestalan znak koji obožava promjene i uzbuđenja dok su djevica i ribe potpuna suprotnost – oni vole red, sigurnost i miran život. Doduše, blizanca mogu privući oštroumnost djevice i sanjarska priroda riba, ali na duge staze ova kombinacija rijetko uspijeva.

RAK
Najgore se slaže s ovnom i vagom

Rak traži stabilnost, a veza s ovnom ili vagom nerijetko će biti nestabilna. Ovan je temperamentan i poput nezaustavljive sile, a vaga često traži raznolikost pa u vezi s ovim znakovima rak, kojemu su važna praktičnost i stabilnost, neće se osjećati ugodno.

LAV
Najgore se slaže s Bikom i Škorpionom

Lav i bik ne slažu se jer su oboje vrlo tvrdoglavi i navikli su dobivati upravo ono što žele. Škorpion pak ima vrlo čvrstu snagu volje zbog čega se također sukobljava s lavom – ova dva znaka ne odgovaraju si jer su jednostavno previše slični.

DJEVICA
Najgore se slaže s blizancima i strijelcem

U vezi s blizancem djevica se često osjeća frustriranom. Blizanac obično razmišlja općenito, dok djevicu više zanimaju specifični detalji. Isto vrijedi i za kombinaciju sa strijelcem.

VAGA
Najgore se slaže s rakom i jarcem

Vrlo društvenoj vagi ne odgovara predanost raka rutini i kućnom životu. Uporni jarčevi pak mogu biti previše naporni da bi vagu učinili sretnom i stabilnom.

Ribama je teško razumjeti Blizančev tijek misli jer se one često oslanjaju na neverbalne znakove, dok Blizanac voli puno govoriti

ŠKORPION
Najgore se slaže s lavom i vodenjakom

Lav bi se škorpionu na početku mogao učiniti kao srodna duša jer su oba znaka vrlo snažna, ali upravo zbog toga što oba imaju vrlo jaku samovolju teško funkcioniraju skupa. S vodenjakom pak ima zajedničku tvrdoglavost što je također razlog neslaganja.

STRIJELAC
Najgore se slaže s djevicom i ribama

Strijelac će pronaći neke zajedničke točke s djevicom i ribama, naročito s ribama čija sanjarska priroda odgovara strijelčevoj idealističkoj naravi, ali kad se sve zbroji ne čine dobar par. Dok strijelac svemu pristupa entuzijastično i voli sve probati odmah, Riba je često neodlučna i zbog toga se ova dva znaka najviše sukobljavaju.

JARAC
Najgore se slaže s ovnom i vagom

Jarac voli sve raditi smireno i promišljeno, dok je ovan impulzivan i donosi odluke na brzinu, bez puno prethodnog razmišljanja. Nad vagom će pak jarac teško moći imati kontrolu.

VODENJAK
Najgore se slaže s bikom i škorpionom

Slobodoumnog Vodenjaka frustrirat će bikovi kruti stavovi. I vodenjak i škorpion uvijek imaju snažno vlastito mišljenje o svemu i oba znaka uvijek žele biti u pravu.

RIBE
Najgore se slažu s blizancima i strijelcem

Ribama je teško razumjeti blizančev tijek misli jer se one često oslanjaju na neverbalne znakove, dok blizanac voli puno govoriti. Strijelčev entuzijazam, energičnost i potreba da stalno nešto radi i isprobava izbezumit će mirnu ribu.