Znate li koji horoskopski znak nosi neslavnu titulu "najiritantnijeg"?

To je - djevica. Iako i drugi znakovi imaju osobine koje nikome nisu po volji, čini se da je potreba djevice da zakomplicira i najjednostavniju stvar na svijetu nadmašila sve njih. Gotovo pa nema osobe koja na spomen djevice neće komentirati da "nikada nisu sreli kompliciraniju osobu".

Djevice vole puno analizirati, a prilikom donošenja odluke moraju biti upoznate i s najsitnijim detaljima. Nepopustljive su, kritične i previše se brinu, a upravo to osobe u njihovu društvu najčešće nervira.

Poznate su kao picajzle koje vole da je sve u savršenom redu, a ako im napravite nešto loše, budite sigurni da to baš nikada neće zaboraviti i iskoristit će svaku priliku da vas podsjete na nepravdu koju ste im nanijeli.

Naravno, djevice imaju i puno pozitivnih osobina zbog kojih su osobama u svojoj okolini jednostavno nezamjenjive, čak i kada ih nerviraju.

Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega Čarobna svjetiljka Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 2 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 11 +9 Jedna stvar koju vaš horoskopski znak želi više od ičega - 9

Fantastično se snalaze u stresnim situacijama i pod pritiskom, praktične su, a svoje brige zadržat će za sebe i neće dopustiti da njima negativno utječu na druge ljude. Snažne su, snalažljive i suosjećajne.

Instinktivno osjećaju loše raspoloženje drugih ljudi i uvijek su spremne pomoći im. Nikada vas neće poštedjeti svoje brutalne iskrenosti i upravo zbog toga uvijek znate na čemu ste s djevicama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju