Prema astrologiji, žene rođene u ova tri horoskopska znaka najbolje su partnerice za bračnu zajednicu.

 

1. Rak

Račica ne zna voljeti polovično i gaji intenzivne osjećaje prema svom partneru. Nema toga što neće napraviti za muškarca kojeg voli i njezina je ljubav bezuvjetna. Partnerova sreća važna joj je u svakom trenutku.

Ponekad je sklona dramatiziranju zbog trivijalnih stvari, ali to nije ništa naspram ljubavi koju želi dati. Privlači je ideja toplog obiteljskog doma u kojem važnu ulogu ima i dobra hrana.

Račica je najčešće velika zaljubljenica u hranu, sjajno kuha i posebno voli kuhati za druge. Bit će posvećena majka kojoj su djeca uvijek na prvom mjestu, a od muškarca svog života očekuje samo ljubav i iskrenost.

Scena iz serije Gossip Girl Izluđuju sve: Tri horoskopska znaka koja ne odgovaraju na poruke

2. Ovan

Muškarci jednostavno padaju na koljena pred temperamentnom, neustrašivom i odvažnom ovnicom. Jaka je, a upravo je to čini sjajnom životnom partnericom. Najviše se sviđa muškarcima koji obožavaju snažne i hrabre žene.

Ona je uvijek spremna na kompromis, puno daje, ali isto tako puno očekuje od partnera, koji uz nju često postaje odgovorniji i zahvaljujući njezinoj potpori osjeća se sposobnim ostvariti sve što zamisli.

S obje noge čvrsto stoji na zemlji, realna je u ljubavi i teško ju je osvojiti. Muškarac kojem to uspije može biti siguran da je uistinu zaljubljena u njega. Stroga je majka, a svojim odgojnim metodama djecu pretvara u pobjednike i vođe. Od partnera očekuje jak karakter i odlučnost.

Sheldon Cooper Dva iskrena i jedan baš brutalno iskreni horoskopski znak

3. Lav

Ponosna i strastvena lavica uz sebe treba partnera koji joj u svemu može parirati, a pogotovo u snazi. Ona ne pada na bilo kakve muškarce i ne treba se previše truditi oko zavođenja – sve ih privlači njezin urođeni šarm.

Možda je ponekad jako fokusirana na samu sebe, ali ona je prije svega odana partnerica koja voli potpuno nesebično. Borit će se za sebe i partnera baš kao prava lavica, a jednako zaštitnički nastrojena bit će i prema svojoj djeci.

Horoskop: Koje su dizajnerske čizme savršen odabir za pojedini znak? OVAN - Gucci BIK - Louis Vuitton BLIZANCI - Jimmy Choo +9 RAK - Manolo Blahnik

15 kombinacija za žene rođene u znaku jarca, znaka koji voli neopterećenu eleganciju Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 1 Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 2 Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 3 +12 Odjevne kombinacije za žene rođene u znaku jarca - 4

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju