Astrolozi su mišljenja da postoje osobe, odnosno horoskopski znakovi koji su predoodređeni da budu najbolje moguće vjenčane kume.

Radi se o tri horoskopska znaka koja su strastvena, empatična i posjeduju vještine potrebne da budu vjenčana kuma bez konkurencije.Tko zna, ako se dvoumite oko toga tko će vam biti kuma na vjenčanju, možda i horoskop odigra ulogu u odabiru, pogotovo ako netko na vašem popisu

1. Rak

Račice su nježne osobe, pune ljubavi i mekog srca koje je idealno imati uz sebe dok planirate svoj veliki dan. Na dan vjenčanja vaša kuma račica zbog vas će liti suze radosnice, a nemojte se iznenaditi ni ako uzme mikrofon i održi emotivan govor koji nikoga neće ostaviti ravnodušnim. Bit će vam podrška u svakom trenutku, a iako možda neće biti najbolja u organizaciji, u trenucima kada je zatrebate i oko toga, dati će svoj maksimum.

2. Vaga

Vage vole ljubav i sve što se tiče ljubavi. Također, vage teže tome da budu pravedne i uravnotežene jer žele sačuvati mir, a upravo ta njihova kvaliteta savršeno će se uklopiti u organizaciju vjenčanja. One će biti tu da izglade sve drame i sukobe i pronaći će rješenje oko kojeg se svi mogu složiti.

Mladenka i kuma Provjerite kakvi su horoskopski znakovi kao vjenčane kume

3. Jarac

Njihova snažna radna etika i suosjećanje jarčice čine idealnim izborom za vjenčanu kumu. One će vam podsjetiti ako za nekoga trebate osigurati vegansku hranu ili namirnice bez glutena. Ona će biti hladne glave i u situacijama kada se svi izbezume. Učinit će sve potrebno da vam sve oko vašeg vjenčanja ostane u najljepšem sjećanju.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju