Zvijezde i astrolozi kažu ovako - neki horoskopski znakovi poznati su po svojoj odanosti, a neki će vam horoskopski znakovi lakše nego drugi zabiti nož u leđa.

Naravno, ne mora nužno značiti da će vam svaka osoba rođena u jednom od tri horoskopska znaka koja ćemo spomenuti u nastavku teksta zabiti nož u leđa, ali astrolozi kažu da su ovnovi, blizanci i lavovi skloniji izdaji od drugih znakova.

Zašto je to tako?

Evo koja tri horoskopska znaka najlakše zabijaju nož u leđa i zašto. Možda u opisima stvarno prepoznate neku vama blisku osobu, a možda se samo dobro zabavite i zaključite da vaši lavovi, blizanci i ovnovi nemaju veze s napisanim.

1. Ovan

Iako ovan može biti vrlo odan, kada se nađe u situaciji u kojoj mora odlučiti hoće li na prvo mjesto staviti sebe ili svoje voljene, veća je vjerojatnost da će vam zabiti nož u leđa radi vlastite koristi nego da će se držati odanosti.

Iako odlični prijatelji, osobe rođene u ovom znaku navikle su biti broj jedan. One su oportunisti, što znači da će priliku za napredak iskoristiti bez razmišljanja i bez obzira na sve. Ako ponekad trebaju izdati nekoga kako bi dobili što žele, često će to i učiniti.

2. Blizanci

Blizancima nije strano zabiti nekome nož u leđa, a da i ne trepnu. Uostalom, poznati su i kao dvolični znak zodijaka. Istina je da to zvuči jako grubo, ali je tako. Blizanci su zapravo sjajni glumci koji su izvrsni u postavljanju paravana dok ne postignu svoj cilj.

Bez obzira na to jeste li im prijatelj ili najveći neprijatelj, ništa im neće stati na put da dobiju što žele. Ukaže li im se prilika za uspjeh, ali samo ako će nekom drugome zabiti nož u leđa, blizanci će to i učiniti.

Nova modna kombinacija Carrie Bradshaw u seriji ''I tek tako'' - 5 Jedna zanimljivost koju možda niste znali o svom horoskopskom znaku

Teorija velikog praska Ovo su tri najinteligentnija horoskopska znaka

3. Lav

Lavovi su odlični prijatelji, ali su i oportunisti. To znači da će iskoristiti svaku priliku za uspjeh, ne mareći previše za druge u toj situaciji.

Jednostavno je - kada se lavu ukaže prilika za uspjeh, on u tom trenutku ne razmišlja o drugima, već samo o sebi. Takav je i ne može si pomoći. On žudi za time da bude broj jedan i ako je to potrebno, ne boji se gaziti druge na tom putu, odnosno zabijati im nož u leđa.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju