Vjeruje se da horoskopski znak u kojem smo rođeni može utjecati na naše osobine, pa čak i na ono što radimo ili volimo.

Dakako, sve to treba uzeti s rezervom, no svakako je zabavno razmisliti o tome.

Pročitajte jednu zanimljivost koju možda niste znali o svom horoskopskom znaku.

Ovan: Utorak vam je najbolji dan u tjednu

Utorak je dan Marsa, a Mars vlada znakom ovna. Zato je taj dan često odličan osobama koje su rođene u tom znaku jer energija tog dana pojačava njihove prirodne osobine. Utorak je savršen za nove projekte i iznošenje novih ideja jer sve što započnete na taj dan ima veću šansu da se ostvari, a to je ono čemu težite.
 

Bik: Baš nikako ne volite jutra

Jutra zaista nisu vaše doba i to nema nikakve veze s lijenošću, činjenicom da ste noćna ptica i slično. Vama vlada Venera, planet ljepote i ljubavi, i poznato je da ste predani, pa ima smisla da ste predani svom snu potrebnom za ljepotu. Prikladno tome, možda ste primijetili i da vas u trgovini uvijek privuku lijepe, satenske posteljine.

Blizanci: Žuta i zelena vaše su boje

Poznati po svojim šarmantnim, duhovitim i pustolovnim osobnostima, blizanci često ukrašavaju svoje domove u nijansama žute, zlatne ili zelene i obično u njima izgledaju najbolje. Blizanci navodno mogu "aktivirati" moći nijansi noseći ih onih dana kada im je potrebna dodatna sreća.

Rak: Volite starine

Buvljaci i second hand trgovine mjesta su na kojima uistinu uživate. Teško vam je bilo što baciti i uvijek možete pronaći nešto čemu ćete udahnuti novi život. Pod vladavinom Mjeseca i njihovih raspoloženja i emocija rakovi, često umjetnici, obično posjeduju velike količine knjiga, starog namještaja i odjeće.

Lav: Mnogi su ljubomorni na vašu kosu

Najbolja i najprepoznatljivija obilježja lavova su njihove grive, a to se preslikava i na horoskopske znakove. Bilo da ste rođeni s ludom količinom kose ili imate pramenove na kojima vam zavide svi koje poznajete, morate zahvaliti svom znaku (i sjajnim proizvodima za njegu kose, naravno!).

Djevica: Predani ste učenju

Uz vašu pragmatičnu radnu etiku, opake organizacijske sposobnosti i intenzivnu predanost onome do čega vam je stalo, ne čudi što djevice često diplomiraju s odličnim uspjehom, budu među najboljima u razredu ili se barem ističu u jednom području koje im je posebno drago, a koje je povezano s akademskim uspjesima.

Vaga: Postavljate trendove u svojoj grupi prijatelja

Vage su ljubitelji mode i imaju garderobu koja to potvrđuje. Poznate po svojoj raskošnoj odjeći i sklonosti vrtoglavim cijenama, ali i ljubavi prema hrani, vage su prave trendseterice koje svoju hranu vjerojatno postave na društvene mreže prije nego što je pojedu. To mnogo toga objašnjava!

Škorpion: Nikad ne dijelite lažne komplimente

Osobe rođene u znaku škorpiona nemaju potrebu ulizivati se drugima. Drugim riječima - kada škorpion da kompliment i nešto pohvali, možete biti sto posto sigurni da to stvarno misli. Škorpioni jednostavno ne podnose lažna laskanja.

Strijelac: Popularni ste

U svome ste društvu vjerojatno vrlo omiljeni tj. popularni, a ako težite biti prepoznati i u široj javnosti, imate velike šanse za to. Naime, navodno će strijelci, poznati po svojim optimističnim, predanim i samouvjerenim osobinama, od svih znakova najvjerojatnije postati slavni ili poznati.

Jarac: Rođeni ste vođa

Poznati po svojoj sposobnosti vođenja i upravljanja velikim projektima - i svojim odanim, marljivim i obiteljski orijentiranim osobnostima – jarčevi baš uvijek imaju pred očima svoje dugoročne ciljeve.
Ako ste to primijetili i kod svog šefa, velike su šanse da je horoskopski jarac.

Vodenjak: Ruke i stopala uvijek su vam hladni

Ako ste vodenjak, vjerojatno ste jedna od onih osoba s ledeno hladnim rukama i nogama. Razlog? "Vodenjak vlada cirkulacijom u tijelu", rekla je astrologinja i stručnjakinja za feng shui Donna Stellhorn.

Horoskop za srpanj Što vaš horoskopski znak očekuje u srpnju?

Ljubavni horoskop Ljubavni horoskop: Provjerite što čeka vaš znak ovo ljeto

Ribe: Volite brojku 7

Možda ste primijetili svoju pomalo neobičnu sklonost brojci sedam. Ona je povezana s duhovnim, psihičkim i intelektualnim razvojem, kao i s mudrošću i višim rasuđivanjem. Ako vidite slijed od nekoliko sedmica tijekom dana (na primjer, sat pokazuje 7:07), sprema vam se nešto jako pozitivno.

Teorija velikog praska Ovo su tri najinteligentnija horoskopska znaka

Jeste li se pronašli?

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju