Čini li vam se ponekad da, bez obzira na to s kim raspravljate, nikad na kraju ne izađete kao pobjednik? Moguće je da ne pripadate jednom od tri horoskopska znaka koja uvijek, ali uvijek pobjeđuju u raspravama kao i svađama.

Astrolozi, naime, tvrde da zvijezde itekako imaju utjecaj na to koliko uspješni ćemo biti u raspravama. Tri znaka ističu se kao ona koja iz rasprave uvijek izlaze kao pobjednici. To su:

1. Jarac

Nitko ne ostaje miran, hladan i sabran tijekom sukoba kao jarac. Jarčevi su općenito poznati kao izuzetno radišne i na cilj orijentirane osobe. Uvijek sve provjeravaju, a zahvaljujući marljivosti i pametnom radu, sposobni su za sve, pa i za pobjedu u svađi. Jedan od razloga je činjenica da se u raspravu upuštaju dobro informirani.

Jasno im je da je jedan od najboljih načina da iz rasprave izađu kao pobjednici taj da u nju uđu s jasnim, logičnim mislima, nakon što su sve dobro istražili. U rasprave s jarčevima isplati se ulaziti samo ako ste se i sami dobro pripremili. Ponesite bilješke, jer bez njih su vam šanse nikakve.

2. Škorpion

Nije zagonetna priroda ta koja je zaslužna za uspjeh škorpiona u raspravama. Ključ je u njihovoj sposobnosti da uvijek zadrže kontrolu. Dok pokušavaju pobijediti u raspravi čine se da ih ne ponesu emocije.

Osim toga, škorpioni jednostavno nisu skloni popuštanju, a istovremeno su dobri u suočavanju s izazovima. Svađe su za njih upravo to, izazovi iz kojih žele izaći kao pobjednici i to im jako dobro ide.

3. Djevica

Tanka je granica između pobjede u raspravi i potrebe da uvijek budete u pravu, a djevice su često na toj granici. Ipak, i dalje zaslužuju mjesto na ovom popisu jer kad djevice misle da su u pravu, one najčešće i jesu u pravu.

Veljača Što vaš horoskopski znak čeka u veljači?

Prijateljice Svi ga vole? Horoskopski znak koji se (navodno) slaže sa svim drugim znakovima

U raspravama na površinu izađu sve njihove supermoći. Za početak nikad ne započinju svađu samo da bi se u nju upustile, brzo razmišljaju i uvijek paze na sve detalje prije nego krenu u napad. Ako se i sami niste dobro pripremili za raspravu, možda bolje da se u nju ne upuštate ako vas na drugoj strani čeka horoskopska djevica.

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju