Svaki znak horoskopa slaže se s nekim drugim znakom ili više njih, ali ne može se slagati sa svima. Ili? Jedan horoskopski znak na glasu je kao onaj koji se slaže sa svim drugim znakovima te se lako prilagođava svakoj situaciji.

Niti jedan drugi znak horoskopa nije toliko voljan žrtvovati vlastite potrebe za dobro skupine ili sagledati situaciju iz drugačije perspektive kao što su to ribe. Njihov je blagoslov (ili prokletstvo) u tome što se uvijek pokušavaju staviti u kožu drugih ljudi. Iako zbog toga ponekad mogu preispitivati vlastiti identitet, ta osobina čini ih vrlo ugodnim i poželjnim društvom.

Doznajte zašto se ribe slažu s baš svim horoskopskim znakovima:

Ribe se lako prilagođavaju

Ribe su promjenjiv znak. Promjenjivi znakovi - blizanci, djevica i strijelac također su promjenjivi - dolaze na kraju svakog godišnjeg doba. Budući da ti znakovi predstavljaju doba godine kada se stvari neizbježno mijenjaju s početkom novog godišnjeg doba, oni se uvijek lako prilagođavaju i idu dalje u skladu s promjenama. Nadalje, ribe su promjenjivi vodeni znak. Vodeni znakovi usredotočeni su na emocije, što ribama daje ogromnu količinu empatije i one se mogu staviti na bilo čije mjesto.

Slika nije dostupna Ostavite ribe na miru: Rečenice s kojima ćete uvrijediti ovaj horoskopski znak

Ribe kao prijatelj

Kao prijatelji, ribe su izuzetno prizemljene i pouzdane. Sa svojom jedanaestom kućom (sektorom prijateljstva) kojom vlada Saturn, planet pravila i odgovornosti, ozbiljno shvaćaju svoja prijateljstva i zajednicu. Jednom kad steknu pravog prijatelja, potrudit će se da to prijateljstvo i traje. Zemljani znakovi (bik, djevica i jarac) najprije će otkriti da ribe mogu biti najbolji prijatelji jer se upravo s njima najbolje slažu kad su prijateljstva u pitanju.

Slika nije dostupna Stvarno su takve? Predrasude o horoskopskim ribama koje su zapravo živa istina

Ribe kao član obitelji

Ribe su posljednji znak zodijaka i zbog toga ih se obično smatra "starim dušama" ili mudrima više od svojih godina. Kao djeca često provode obiteljska okupljanja čavrljajući sa starijima i odraslima, a ne trčeći po dvorištu sa svojim vršnjacima. Kao odrastu, stvari se ponovno izokreću i poprimaju dječje karakteristike, uvijek potičući na igru. Budući da njihovim područjem doma i obitelji vlada Merkur, komunikacijski planet koji mijenja strukturu oblika, one mogu preuzeti bilo koju "ulogu" koju njihova okolina treba od njih. Zračni znakovi (blizanci, vaga i vodenjak) uvijek najviše cijene ribino veselje.

Slika nije dostupna Tajne stila horoskopskih riba: 15 kombinacija stvorenih za romantične sanjarke

Ribe kao ljubavni partneri

Ribe vole ljubav. Pa iako su poznate po tome što su zatvorene u sebe i nije im lako otvoriti se, jednom kada izađu na spoj, vrijeme provedeno s njima bit će apsolutni užitak. Područjem romantike i užitka riba vlada Mjesec. Mjesec je posvećen osjećaju ugodnosti i biti u dodiru s ritmom sadašnjosti. Ribe intuitivno znaju što trebaju raditi i kamo trebaju ići. Drugi vodeni znakovi, rak i škorpion, najbolje se slažu s ribama kad je ljubav u pitanju.

Slika nije dostupna Kako vole ribe? Šest činjenica s kojima će se složiti svaka žena koja ih ima za partnera

Ribe kao kolege

U području posla i karijere kojim vlada Sunce ponekad plahe ribe lako preuzmu kontrolu tijekom sastanaka i rada na projektima. Ribe su također vrlo odani suradnici koji ostaju i prekovremeno boreći se da netko drugi dobije povišicu. Oni su znak koji svi žele u svom timu. Vatreni znakovi (ovan, lav i strijelac) najviše vole imati ribu za suradnika i kolegu.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju