Sretan je onaj čovjek koji u životu ima barem jednu osobu na koju se može bezuvjetno osloniti. Bez obzira na to radi li se o najboljem prijatelju, mužu, bratu ili sestri – ako imate osobu koju zovete u najsretnijim i najbolnijim trenucima znači da ste izrazito bogata osoba.

Kroz život nam prođe doista puno ljudi. Svatko od njih ostavi svoj trag i obogati nas na određeni način, ali samo su oni posebni uvijek tu uz nas. Na njihovu pomoć uvijek možemo računati, a život s njima puno je ljepši i ispunjeniji.

Vaše tajne s njima su sigurne, osobe su od povjerenja i prirodno znaju što je najbolje za vas, čak i puno bolje nego što vi to sami znate. Horoskop određuje crte našeg karaktera, a zvijezde su tako odredile i koji vas to horoskopski znakovi nikada, ali baš nikada neće izdati.

1. Ovan

Ovnovi su jedan od najpouzdanijih znakova. Iako su tvrdoglavi i nagli, s njima uvijek možete biti sigurni da rade vama u korist. Vrlo su realistični, a njihovi savjeti uvijek proizlaze iz ljubavi prema vama i realnog pogleda na svijet i situaciju u kojoj ste se našli.

Ako imate prijateljicu ovnicu znate da je ona pomalo sebična, ali njezina sebičnost nikad neće ugroziti druge ljude. Ovnovi poznaju svoje granice i uvijek nastoje biti korektni prema svim ljudima.

Vaše tajne s ovnovima su sigurne, a bez obzira na to što im netko ponudi - oni nikad neće pogaziti svoju riječ i izdati svoje prijatelje. Odani su i u ljubavnim odnosima i prvi su na listi znakova koji nikad neće prevariti partnera.

Scena iz serije Tri horoskopska znaka koji lako prihvaćaju konstruktivnu kritiku (i jedan koji ju ne želi ni čuti)

2. Rak

Rakovi imaju tendenciju davati cijele sebe drugim ljudima ne očekujući ništa zauzvrat. To je kvaliteta najnježnijeg horoskopskog znaka kojemu treba puno pažnje i ljubavi kako bi mogao reći da je bezuvjetno vaš.

Rakovi će također čuvati vaše tajne, uvijek će biti tu za vas i pokušat će vam pomoći na sve moguće načine. Njihovi savjeti možda nisu najrealniji, ali njihova dobra namjera jest neupitna. Kad vam svi okrenu leđa, rak će brisati vaše suze pa njih također možemo reći da su jedan od tri horoskopska znaka koja vas baš nikad neće izdati.

Julia Roberts u filmu 'Erin Brockovich' Najveći lumeni: Ovo su tri najpametnija horoskopska znaka

3. Škorpion

Škorpioni su sinonim za lojalnost. Ženama škorpionima obitelj je najvažnija i unatoč raznim iskušenjima, oni nikad neće prevariti svog partnera. Škorpioni ne znaju lagati, a kad vas pokušaju prevariti osjećaju toliku grižnju savjest da brže-bolje priznaju što su učinili.

Zbog svoje dobronamjernosti nikad vam neće slomiti srce, a ako ste im se svidjeli, u vaš će odnos uložiti puno vremena i energije. Također, vrlo su tolerantni i uvijek su spremni na dogovor pa će odnos s njima biti pravi blagoslov. Možete ih nazvati u bilo koje dana i noći i oni vas također nikad neće izdati.

Scena iz Prijatelja Horoskopski prijatelji koje prve zovemo kad se nešto dogodi

Teorija velikog praska Ovo su tri najinteligentnija horoskopska znaka

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju