Tamara Ecclestone nalazi se na odmoru u švicarskim Alpama sa suprugom i kćeri. Ako možemo suditi prema fotografijama iz Gstaada lijepa naslijednica uživa u svakom provedenom trenutku sa svojom preslatkom Sophie


Tamara Ecclestone
uživa u majčinstvu i slobodnim trenucima koje provodi sa svojom obitelji u švicarskim Alpama.

Fotografi su je uhvatili kako sa suprugom Jayom Rutlandom šeće Gstaadom, uživa u gradskim znamenitostima i lokalnoj gastronomskoj ponudi, kao i u čvrstim zagrljajima s kćerkicom Sophie.

Poznata trendseterica nije se opterećivala šminkanjem ni frizeranjem, a za šetnju je odabrala jednostavnu modnu kombinaciju sastavljenu od plavih skiny traperica, jednostavne veste i krznenog prsluka, koju je podigla s visokim čizmicama od smeđe velur kože do iznad koljena.

Najmedeniji dodatak, pak, predstavljala je klokanica u kojoj je nosila preslatku kćerkicu Sofie, koja će ovoga mjeseca napuniti devet mjeseci starosti, a koja je bila 'zabundana' u bijelo od glave do pete.

Bogata nasljednica automobilističkog carstva Formule 1 toliko se opustila na odmoru da se naočigled slučajnih prolaznika neočekivano prepustila glasnom smijehu, kao i izmjeni nježnosti sa članovima svoje obitelji.

U našoj fotogaleriji pogledajte šarmantnu šetnju Ecclestone-Rutland.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju