Gil Solano uistinu je sretan čovjek. U ponedjeljak je postao otac svog prvog djeteta, kćerkice Eve, a usput je preživio riskantnu avanturu zvanu fotkanje selfija u rađaoni

Gil i Sarah Solano u ponedjeljak su postali roditelji djevojčice Eve. Bila bi to samo još jedna sretna priča u nizu da Gil nije na Redditu objavio selfie iz rađaone na kojem je ‘ulovio’ i svoju suprugu u trudovima.

Fotografiju je do sada vidjelo više od dva milijuna ljudi, a njihove reakcije potpuno su očekivane.

‘Počivaj u miru Gil, falit ćeš nam’, ‘ubit će te žena, znam to zato što je i moj muž ovo pokušao napraviti’, ‘preselio bih se na pusti otok da sam na tvom mjestu’, ‘uživaj u celibatu’, ‘žao mi je što će tvoja kći odrasti bez oca’ samo su neki od urnebesnih komentara na Gilov račun.

 

Thank the good Lord for epidurals. I mean dang. #onherway

A photo posted by Gil Solano (@solano_europe_travelpics) on

Međutim, Gil nema razloga za brigu jer njegova Sarah ima puno smisla za humor čak i u teškim situacijama i sve je dobro prihvatila

Nisam znala da me slika. Imala sam trudove nekoliko sati i Gil mi je pokazao fotografiju kako bi mi malo skrenuo misli sa svega i nasmijao me. Učinila mi se presmiješnom i rekla sam mu da je pošalje našim prijateljima i obitelji, priznala je Sarah BuzzFeedu, a nakon pozitivne reakcije prijatelja Gil je fotografiju objavio i na društvenim mrežama.

Kako biste vi reagirali na ovakav selfie iz rađaone?

glasova:

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju