Catherine Middleton, kao i ostali članovi kraljevske obitelji, mora se pridržavati određenih pravila koji su i dio tradicije britanske monarhije, a na njih posebno pazi kraljica Elizabeta. Pod ta pravila spadaju i namirnice koje vojvotkinja Catherine ne smije konzumirati

Kad god Catherine Middleton i njen suprug princ William objeduju vani, moraju se pridržavati strogog pravila i ne naručivati određene namirnice.

Kad god Catherine Middleton i njen suprug princ William objeduju vani, moraju se pridržavati strogog pravila i ne naručivati određene namirnice

Prvenstveno se to odnosi na morske plodove kako bi izbjegli mogućnost trovanja hranom, a kada su u posjetu stranim zemljama ne smiju konzumirati ni slabo pečeno meso niti vodu iz pipe, također iz razloga da izbjegnu bilo kakvu opasnost narušavanja zdravlja.

Prema kraljičinoj odredbi, ove tri namirnice ne smiju jesti i piti ni drugi članovi njene obitelji koji su najbliži preuzimanju trona. Unatoč kraljičinom inzistiranju da se članovi njene najbliže obitelji pridržavaju ovog prehrambenog pravila, poznato je da je princ Charles više nego jednom ignorirao je to pravilo te u nekoliko prigoda guštao u školjkama. Pogledajte i cipele Catherine Middleton koje britanska kraljica ne podnosi.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju