U ovo blagdansko vrijeme mnogi će se uputiti na putovanja tijekom kojih će odsjesti kod obitelji ili prijatelja, a dobra atmosfera i pokoja čašica kuhanog vina brzo može razbuktati strasti parova bez obzira na to gdje se nalaze. Što napraviti u tom trenutku, kakav je ‘seksualni’ bonton u takvim situacijama i je li seks u gostima uopće primjeren ili ne?


Nekada je sama pomisao na seks tijekom boravka u tuđoj kući bila nezamisliva, ali vremena su se promijenila, a s njima i pravila ponašanja.

Pristojnije je odgoditi užitak ako ste u gostima kod tradicionalnijih osoba.

Stručnjaci za bonton smatraju kako je pristojnije odgoditi užitak ako ste u gostima kod ‘tradicionalnijih’ osoba – uvijek treba imati poštovanja prema domaćinima i uzeti u obzir njihove stavove.

Međutim, ako su vaši domaćini liberalniji i znate da ih seks pod njihovim krovom ne bi ‘sablaznio’, onda je kod prepuštanja užicima najvažnija potpuna diskrecija. Ne smijete ni u jednom trenutku smetati svojim domaćinima ili ih dovesti u neugodnu situaciju.

Seks mora biti ‘ograničen’ na prostoriju u kojoj spavate i nipošto se ne smijete upuštati u vruće igrice u drugim dijelovima kuće ili stana. Uvijek budite obzirni, tihi i ne ostavljajte nikakav nered za sobom.

Seks u gostima za vas je...

glasova:

Proveli smo malo ispitivanje o ovoj ‘vrućoj’ temi i skupili iskrena priznanja žena koja možete pročitati u nastavku.

1. Ne, nikada, nema šanse. Ne zato što nemam želje nego zato što mi je previše neugodno, umrla bih od srama da mi mama ili prijatelji ulete u sobu u tom trenutku. Ni zaključavanje mi nije rješenje jer onda svi mogu pretpostaviti što radimo, u suprotnom se ne bismo imali zašto zaključavati.' - Ivana (30)

Ako smo kod prijatelja – da, ali seks ne dolazi u obzir kad smo kod roditelja. Muž i ja smo uštogljeni po tom pitanju ako su roditelji u našoj blizini.

2. 'Moja obiteljska kuća je u drugom gradu i svaki put kad s mužem posjećujem roditelje klinci ostanu s njima u prizemlju jer tamo ima više mjesta, a mi spavamo u mojoj djevojačkoj sobi na katu. Zaigramo se često, pravimo se da smo tinejdžeri koji se skrivaju od roditelja, sve nas to istovremeno nasmijava i pali. Uglavnom, samo treba biti pristojan i tih, a ne glasno razbijati krevete.' - Anamarija (42)

3. 'Ako smo kod prijatelja – da, ali seks ne dolazi u obzir kad smo kod roditelja. Muž i ja smo uštogljeni po tom pitanju ako su roditelji u našoj blizini, ali kad smo kod prijatelja onda nema te neugode pa se lakše prepustimo strastima ako nam je do toga. Osobno nemam ništa protiv toga da se moji gosti opuste u mojoj kući.' - Zrinka (34)

4. 'Ne bismo to mogli napraviti ni da poželimo. Kad god dečko i ja odemo u posjet mojim roditeljima, tata dečka smjesti u jednu, a mene u drugu sobu i napomene kako još nije spreman za unuke (smijeh).' - Sanja (28)

5. 'Jednom smo bili u velikom društvu tijekom putovanja, osmero nas je spavalo u istoj sobi i čuli smo jedan od parova tijekom noćne akcije. Moram priznati da mi je baš bilo neugodno. Zato tu povlačim crtu, seks u gostima mi je ok ako imaš svoju sobu i svoju privatnost, ali ne dolazi u obzir ako si među ljudima. Nije mi jasno kako to nekome padne na pamet.' - Sandra (36)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju