U utorak je počeo milanski Tjedan mode i trajat će do 25. rujna. Među modnim kućama koje su u ovoj prijestolnici mode predstavile svoje kolekcije za proljeće/ljeto 2024. godine je i Diesel, a novu kolekciju iz publike je gledala i hrvatska influencerica Ema Luketin.

Galerija Ema Luketin Kombinacija Eme Luketin na Tjednu mode u Milanu Kombinacija Eme Luketin na Tjednu mode u Milanu +6 Zara, 35,95 eura

Jedna od najpopularnijih domaćih influencerica na reviju je stigla u šik, mladenačkoj kombinaciji čija su glavna zvijezda bile popularne cargo hlače.

Ema je nosila efektni model od tamnog trapera sa širokim, zvonolikim nogavicama, na čijim je bočnim stranama našiveno više predimenzioniranih džepova.

Podsjetimo, crago hlače jedan su od modela koji će obilježiti modnu 2023. godinu. Obožavaju ih slavne dame, a čest su prizor i na gradskim ulicama gdje su dio sjajnih street style kombinacija.

Njihova popularnost nastavit će se i u razdoblju pred nama, a kombinirati se mogu na razne načine.

Kombinacija Eme Luketin na Tjednu mode u Milanu Kombinacija Eme Luketin na Tjednu mode u Milanu (Foto: Profimedia)

Ema se primjerice odlučila za kombinaciju s boksericama modne kuće Diesel, koje su se nazirale ispod hlača, a koje su bile par topu s tankim bretelama koji je razotkrio njezin trbuh.

Izdanje je upotpunila srebrnom torbicom s kratkom ručkom.

H&M, 30,99 eura H&M, 30,99 eura (Foto: Internetska stranica proizvođača)

U galeriji na početku teksta osim kombinacije Eme Luketin možete pogledati i nekoliko modela cargo traperica iz trenutne ponude trgovina.

Shakira nosi najpoželjnije hlače u 2023. godini - jesu li i vas omađijale? Givenchy, proljeće/ljeto 2023. Givenchy, proljeće/ljeto 2023. Shakira u cargo hlačama +2 Shakira u cargo hlačama

Leonarda Lončar: Hlače koje viđamo na svakom koraku u kombinaciji s ljetnom obućom koju biraju odvažni Leonarda Lončar Leonarda Lončar na zagrebačkoj špici Leonarda Lončar na zagrebačkoj špici +1 Leonarda Lončar nosila je klompe

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju