Godišnji odmori idealno su vrijeme da se, osim odmora, posvetimo i nekim drugim stvarima osim posla i obaveza. Za ljubitelje hrane i kuhanja pravo je vrijeme da pronađu pokoju novu stvarčicu za njihovu kuhinju ili isprobaju neki dugo željeni recept, pripreme večeru za prijatelje i podijele novitete sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama.

Galerija Slice Twice daska za rezanje Te3s daske za posluživanje Te3s daske za posluživanje +0 Slice Twice daska za rezanje Kako bi olakšali i uljepšali pripremu raznih specijaliteta, domaći dizajnerski brend Deez Produkt predstavlja prve komade iz svojeg gastro asortimana – drvene daske za posluživanje i rezanje Te3s i Slice Twice. Ovi komadi napravljeni od isključivo prirodnog materijala i proizvedeni u Hrvatskoj, apsolutno će oduševiti sve zaljubljenike u kuhanje, a minimalistički dizajn i svakog gosta koji dođe u njihovu kuhinju.

Drvene daske za posluživanje Te3s izrađene su od punog bukvinog drveta, dolaze u paketu od tri zasebne daske koje se međusobno mogu spojiti te su idealne za posluživanje raznih vrsta jela i predjela.

Slice Twice daske praktične su i čvrste, a minimalistički dizajn nadopunjen je detaljima od metala u žutoj, bijeloj ili antracit boji.
Te3s daske za posluživanje Na Te3s daskama nalaze se izrezbareni simboli koji pokazuju za što je daska namijenjena (Foto: Sanjin Kaštelan)
Deez Produkt je brend minimalističke estetike i urbanog dizajna koji se ističe po kvalitetnom dizajnu, prirodnim materijalima i jednostavnim linijama. Iza tog imena stoje Ivana Zovko i Maša Simetić koje svaki svoj proizvod izrađuju u suradnji s produkt-dizajnericom Đenom Đonlagić. Ono što posebno odlikuje njihov brend je posebna pažnja koju pridaju izboru materijala i izradi, vodeći se idejom o ekološkim komadima koje izrađuju isključivo hrvatski proizvođači.
Slice Twice daska za rezanje Slice Twice daska za rezanje (Foto: Sanjin Kaštelan)
Sav asortiman izrađen je isključivo od prirodnih materijala koji nemaju nikakvih kemijskih obrada. Sama ideja Deez Produkta nastala je prije tri godine, a prošle godine su počele predstavljati prve proizvode. Od tada do danas kreirale su i proizvele mnogo novih proizvoda, a svakim novim proizvodom predstavljaju svoju strast prema dizajnu i estetici minimalizma.

Cijena daske za posluživanje Te3s je 295 kn, a Slice Twice daske će po cijeni od 129 kn biti dostupne početkom rujna, a cijena zdjele Hexa iznosi 245 kn. Svi komadi mogu se pronaći i kupiti na webshopu brenda.
Te3s daske za posluživanje Te3s daske za posluživanje (Foto: Sanjin Kaštelan)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju