Hrvatski brend Mayanas i ovo ljeto osvaja trendseterice unikatnim narukvicama koje dolaze u novom ruhu

Pred nama je još jedno ljeto, a kako su šarene narukvice i ove sezone apsolutni must have, kreativni tim brenda Mayanas pripremio je kolekciju s potpuno novim detaljima kako bi njihove vlasnice uz osunčani ten izgledale još privlačnije.

Mayanas narukvice ukrašene su ringovima koji izgledaju kao piercing, visuljcima, staklenim 'evil eye' perlicama koje pružaju svojevrsnu zaštitu od svega negativnog

Uz već do sad poznate zakovice, školjke, cirkone i pompone, ove godine narukvice su ukrašene ringovima koji izgledaju kao piercing, visuljcima, staklenim evil eye perlicama, biserima te poludragim kamenjem, a upravo će evil eye perlice svakome tko nosi narukvicu pružati svojevrsnu zaštitu od svega negativnog što nas okružuje.

Osim toga, svaka je narukvica ručni rad i unikat pa će se svatko tko ih nosi osjećati jedinstveno jer nikad neće naići na nekoga s istim komadom, a osjetit će njihovu čaroliju s kojom privlače poglede, pogotovo ako na zglobu ruke nosite nekoliko komada.

Zbog veselih boja i pozitivne energije kreativnog tima brend je postao popularan i izvan granica Hrvatske pa u ljepoti veselih boja Mayanas narukvica uživaju trendseterice u diljem svijeta od Grčke sve do daleke Koreje.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju