Street style pregledi nisu samo među najčitanijim tekstovima u našoj modnoj rubrici i na portalu, nego i tekstovi koje naše čitateljice najviše vole komentirati. Ljubiteljice mode uvijek su u potrazi za inspiracijom, vole vidjeti kako su novi trendovi prihvaćeni na hrvatskim ulicama te kako se svevremenski komadi nose s navalom onih jednosezonskih.

Galerija Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje Franke Batelić Ljetno street style izdanje sa zagrebačke špice +7 Street style kombinacije sa Straduna

Trenutno se kraju približava ljetna modna sezona i prije nego se prebacimo na jesenske odjevne kombinacije prisjetit ćemo se onih koje su izazvale najviše pažnje ovog ljeta.

Street style izdanje Franke Batelić Street style izdanje Franke Batelić (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Sezonu je otvorila Franka Batelić. Prelijepa pjevačica uvela nas je u toplo razdoblje u odličnom ležernom street style izdanju u kojem su dominirale ofarbane tregerice američkog brenda Washington Dee-Cee.

Kada su u pitanju modni detalji, obožavateljicama kultnih torbi sigurno nije promakla činjenica da Franka nosi torbu modne kuće Fendi, kultni model Baguette koji je proslavila Carrie Bradshaw.

Street style izdanje sa zagrebačke špice Street style izdanje sa zagrebačke špice (Foto: Slaven Janđel/Zadovoljna.hr)

Jedna divna brineta pokazala nam je i da se u povoljnim odjevnim komadima može izgledati kao milijun dolara. Mlada dama nosila je haljinu komercijalnog brenda Sinsay u osvježavajućoj nijansi zelene boje koja je dodatno naglasila njezinu preplanulu put.

Naravno, ne vrvi samo glavni grad Hrvatske zanimljivim street style kombinacijama. U moru izdanja koja smo posljednjih mjeseci viđali na hrvatskoj obali najviše pažnje izazvale su tri gracije iz Dubrovnika koje su prošetale Stradunom u vrlo efektnim kombinacijama.

Zavirite u našu galeriju i razgledajte preostala street style izdanja koja ste najviše komentirali u modnoj sezoni na izmaku.

Street style kombinacije sa Straduna Street style kombinacije sa Straduna (Foto: Grgo Jelavic/Pixsell)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju