Na isklesanom i muževnom tijelu odlično stoji svaki modni komad, a osobito plave traperice. Ovu je modnu mudrost najbolje utjelovio zagrebački maneken Filip Kordić, koji je bos prošetao pistom treće večeri BIPA Fashion.hr-a pod budnim okom oduševljenih ženskih gošći


Na modnoj reviji Krie Designa u sklopu treće večeri BIPA Fashion.hr-a na Zagrebačkom velesajmu sve su oči bile uperene u Filipa Kordića. Maneken iz modne agencije Egoist model managment, naime, nosio je traperice domaćeg brenda Krie design, ogrlicu i ništa više.

Bosonogi Filip s ponosom je pokazao tamnoplavi model popularnih hlača s razrezima koje je dizajnirala Kristina Burja. Ovo je ujedno bila i prva revija u sklopu BIPA Fashion.hr-a koja je pokazala novitete u muškoj modi.

Krie design za ovu proljeće / ljeto 2015. muškarcima predlaže casual odjevne komade koje su napravljeni od prirodnih materijala, a odlikuju se udobnošću. U njihovoj kolekciji prevladavaju pastelne boje, etno detalji i originalni print .

Krie design je publiku podsjetila na vremena 'djece cvijeća' s prepoznatljivim boho-chic stilom. Muški modeli su odlično nadopunili žensku kolekciju romantičnih, fluidnih haljina oplemenjenih etno motivima i printom koji dizajnerica aplicira na prirodne materijale, a cijelu kolekciju upotpunio je nakit Whisper of Nature.

U našoj fotogaleriji pogledajte domaćeg Apolona koji je zapalio publiku na Zagrebačkom velesajmu, ali i modne prijedloge Krie Designa.


 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju