Možete li zamisliti casual jaknu koja jednim potezom postaje večernja elegantna kombinacija sa samo jednim rukavom?

Da putovanja mogu biti inspirativna, dokazuju mnoge priče koje su na njima započete, a potom ispisane na najljepši mogući način.

Jedna od takvih nastala je na putovanju u New York, grad koji nikada ne spava, a svojim živopisnim načinom života budi maštu posjetitelja. Upravo je Velika Jabuka inspirirala i mladu hrvatsku dizajnericu Petru Pavlic, koja je samo pet mjeseci nakon povratka iz New Yorka osmislila i pokrenula modni brand I CAN ICON.

Modi su potrebni noviteti, a ne različite verzije već postojećeg. Zbog toga volim ovaj projekt nazvati Nova era jakni, ističe mlada i talentirana dizajnerica koja ponosno stoji iza ovog luksuznog brenda jakni i odijela za žene.

Jedinstveno svojstvo dizajna, ujedno i zaštitni znak ove modne linije, je zakopčavanje jakne s desne bočne strane, što donosi potpuno novi način odijevanja. Dizajn otkriva i naglašava rame, jedno od najvažnijih dijelova tijela koje pokazuje samouvjerenost i odlučnost osobe.

Dodatni detalj za postizanje oštrine izgleda je ruska kragna te sposobnost da s jednim potezom casual jakna postaje večernja, elegantna kombinacija sa samo jednim rukavom, gdje se i dalje odražava odvažnost žene.

Cijeli koncept osmišljen je i izveden na inovativan način, zasad jedinstven u svijetu, zbog čega dizajnerica na njega polaže sva registrirana i zaštićena prava.

I CAN ICON žene koje se žele osjećati moćno, samouvjereno i u sebe sigurno, na web shopu brenda ekskluzivno mogu pronaći svoj omiljeni model jakne, kao i informacije o kolekciji.
 

 

A photo posted by zadovoljna.hr (@zadovoljnahr) on

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju