Želite torbu sa scenom iz najdraže knjige? Ili s vizurama svoga grada? Leptirima, slonićima ili nečim trećim? Što god poželite, ispunjava Indigo World, jedini brend u Hrvatskoj koji radi u potpunosti personalizirane torbe. Žene su ovim ljepoticama toliko oduševljene da stižu i komentari kako torbe nisu s ovoga svijeta

Hrvatski brend Indigo World izrađuje personalizirane torbe koje svojim predivnim izgledom izazivaju žensko ushićenje. Indigo World jedini je brend u Hrvatskoj koji radi apsolutno personalizirane torbe.

'Indigo World jedini je brend u Hrvatskoj koji radi apsolutno personalizirane torbe. Klijentice same mogu odabrati boju, oblik, veličinu, ilustraciju i ukrase, a torbe su izrađene od eko kože'

Želja nam je da klijentice same sudjeluju u dizajnu svojih torbi. Same mogu odabrati boju, oblik, veličinu, ilustraciju i ukrase. To je naša strast, prenijeti nečiju ideju, sliku ili opis na torbu. Narudžbe su različite, ponekad se osjećamo kao zlatne ribice. Klijentice nam pošalju, na primjer 10 različitih slika i onda ih mi ukomponiramo u jednu smislenu cjelinu.

Svaki model je novi izazov i do kraja procesa izrade ni sami ne znamo kako ce projekt ispasti. Sve torbe su ručno oslikane, impregnirane te od početka do kraja izrađene u Hrvatskoj. Torbe radimo od eko kože što znači da su "animal friendly", priča Morena Gluščević, vlasnica i osnivačica brenda Indigo World.

Morena je oduvijek izrađivala makete, nakit, ukrase, a na fakultetu je imala predmet poduzetništvo koji mi se jako svidio i potaknuo je da napravi od svojeg hobija posao. Počela je s nakitom, a onda je jedan dan tražila materijal u podrumu i našla bakinu šivaću mašinu.

Kako sam voljela sjediti uz nju dok je šivala, zapamtila sam od prilike kako mašina radi. Uzela sam maminu kuhinjsku krpu i stisnula pedalu na mašini... I tako je sve krenulo, otkriva Morena koja je brend pokrenula sama, zatim joj se pridružila mama, a nakon nekog vremena još dvoje kolega.


"VI NISTE LJUDI, VI STE VANZEMALJCI"

Sad je to jedan prekrasan tim s kojim je divno raditi. Cilj je bio da uživam u onome što radim i zahvalna sam da se to i ostvarilo, kaže te otkriva otkuda ideja za ime brenda.

'Cijene torbi kreću se od 320 do 750 kuna ovisno o zahtjevnosti izrade, ilustraciji i veličini'

Rekli su mi nekoliko puta da sam indigo dijete, a tako se i osjećam, smješka se Morena. Koliko je truda uloženo u nastanak svake torbe govori i činjenica da izrada jedne torbe traje minimalno četiri tjedana. Najviše narudžbi stiže iz Splita i okolice.

To je neka posebna veza između Indiga i Splita. Već smo nekoliko puta razmišljali preseliti se "dolje", smješka se Morena pa dodaje da se torbe Indigo World nose u čitavom svijetu.

Do sada su naše torbe proputovale daleko: Njemačka, Nizozemska, Australija, Velika Britanija, Danska, Irska, SAD... Torbe šaljemo poštom ili se mogu preuzeti u našem studiju na zagrebačkoj Knežiji. Cijene torbi kreću se od 320 do 750 kuna ovisno o zahtjevnosti izrade, ilustraciji i veličini. Koliko su žene oduševljene svojim personaliziranim torbicama Indigo World jasno je i iz njihovih komentara.

Torba je jednostavna diiiiiivna, savršena, brutalna, taaaako dobro miriši! Ona je za poklon i svih 15 cura koje sudjeluju u poklonu je totalno oduševljeno. Sad svi žele takvu torbu, komentirala je Manuela.

Dragi ljudi! Vi niste ljudi, vi ste vanzemaljci. I to preprepretalentirani vanzemaljci. Torba je predivna od Vukovara do Marsa i natrag!, poručila je Ana.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju