Svi oni koji s ljetovanja žele ponijeti posebnu uspomenu ili se samo se još jednom uvjeriti u ljepotu i funkcionalnost vrhunskog hrvatskog dizajna ne bi smjeli propustiti izložbu originalnih hrvatskih dizajnerskih proizvoda MasterCard® Design in Croatia EXPO+SHOP, projekt koja se drugu godinu za redom održava u Dubrovniku

Na MasterCard® Design in Croatia EXPO+SHOP projektu koji se od 3. srpnja do 25. rujna održava u prostoru dubrovačke Luže moći će se razgledati i kupiti uglavnom već etablirani dizajnerski hrvatski komadi produkt i modnog dizajna, poput odjeće, nakita i drugih modnih dodataka, dječjih igračaka, namještaja, ukratko funkcionalni predmeti s estetskom komponentnom koji povezuju hrvatsku tradiciju i suvremenu umjetnost.

Izložba će predstaviti radove najboljih hrvatskih dizajnera i dizajnerskih studija kao što su Adrian Croatia, Artisan, Prostoria, Xenia design, Ksenija Jurinec, Davorin Kulaš, Studio Grupa, Oaza i mnogi drugi.

Hrvatski proizvod kupljen u Luži nije samo posebni dodatak, već i podsjetnik na proživljeno, nositelj sjećanja, značajni dio identiteta, kako kulturnog, tako i vrlo osobnog. Pri kupnji bilo kojeg proizvoda MasterCard nudi 10 posto popusta na kupnju Maestro® i MasterCard® karticama.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju