Hrvatski kišobran razveselio je školarke i njihove mame posebnom linijom kišobrana i kabanice za djevojčice s motivima leptira i cvijeća idealnih za jesenske kiše

Uz nove proizvode iz tvornice Hrvatski kišobran jesen nikad nije bila veselija i šarenija! Naime, sve popularniji hrvatski proizvođač kišobrana i kabanica ponudu je obogatio posebnom linijom kabanica i kišobrana za školarke i istim takvim kišobranima za mame i sve duge žene vedrog duha.

Manji kišobran s motivima leptira i cvijeća namijenjen je djevojčicama, kao i kabanice pelerina kroja, dok će veći kišobran učinkovito od kiše štititi njihove mame, ali i sve druge žene.

Kabanice su izrađene s teflonskim premazom i reflektirajućom trakom za dodatnu sigurnost po mraku i dodatnu zaštitu od kiše. Kabanice se mogu kupiti u veličinama od 104 do 152 centimetra (3 do 12 godina) po cijeni od 85 kuna, a čitava linija dostupna je u prodavaonicama DM-a.

Hrvatski kišobran misli i na dječake pa će ponudu uskoro proširiti i novom linijom za dječake, a i veliki se mogu veseliti jer u planu su i kabanice za odrasle.
 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju