Hugh Jackman godinama se ubraja među omiljene holivudske zvijezde, a tome osim njegove mirne naravi i smisla za humor doprinosi i stabilan brak s Deborra-Lee Furness

Malo je žena koje ne bi pale na šarm talentiranog i zgodnog 49-godišnjeg Hugha Jackmana. Svojim glumačkim izvedbama osvojio je srca obožavateljica diljem svijeta, ali njegovo srce pripada samo jednoj ženi.

Hugh je od 1996. godine u braku s 13 godina starijom australskom glumicom i producenticom Deborra-Lee Furness. Par se upoznao 1995. na snimanju TV serije "Correlli“ i prema priznanju glumca – kliknuli na prvu.

Mi smo najbolji prijatelji od prvog dana. Jednostavno smo se povezali. Iskreno mogu reći da nam je sve bolje i bolje. Ona je najbolja stvar koja mi se dogodila u životu. Zahvalan sam zbog toga što sam je upoznao prije nego što sam postigao uspjeh. Sve lijepo što mi se dogodilo u karijeri, ispred i iza ekrana, sve smo to napravili zajedno, kazao je i otkrio da je njegovo prvo pravilo za romansu – iznenađenje.

Ako joj svaki četvrtak donesem cvijeće, to je lijepo, ali je li stvarno romantično? Kada par ima djecu, velik dio života je rutina, smatra glumac.

Hugh i Deborra imaju dvoje posvojene djece, sina Oscara i kćer Avu zbog kojih su uveli pravilo da nikada ne provedu više od dva tjedna odvojeni.

To je pravilo kojeg se držim. Kada sam upoznao suprugu, ona je već odradila 20 filmova i shvaćala je utjecaj odvojenosti na intimu. Stalno razgovaramo o svemu. Temelj je svake veze komunikacija, a Deb i ja oduvijek smo bili dobri u tome. Raspravljamo o svemu što se događa, bila to dobra ili loša stvar, rekao je Hugh.

Kada ih je magazin People ove godine upitao koja je tajna njihova uspješnog 21-godišnjeg braka, par je dao neočekivan odgovor.

Meditacija! Zajedno meditiramo, otkrio je Hugh, a Deborra dodala kako veliku zaslugu za uspjeh ima i smisao za humor koji oboje dijele.

Duhoviti glumac na to je diplomatski dodao: I uvijek slušajte svoju ženu!


Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju