U zimskim mjesecima mrežaste hulahopke vjerojatno nisu idealna opcija, ali s dolaskom toplijih dana postaju dodatak koji kombinacije podiže na novu razinu.

  Galerija Victoria Beckham n Victoria Beckham na ulicama Londona - 1 Victoria Beckham na ulicama Londona - 4 +2 Victoria Beckham na ulicama Londona

Osim toga, sve je više prizora s gradskih ulica, pa i crvenih tepiha, koji potvrđuju da su mrežaste hulahopke ponovno u trendu.

Prema riječima modnih znalaca, mrežaste hulahopke savršene su za sve prigode. Možete ih nositi u svečanim prigodama ili njima začiniti poslovne kombinacije.

Na popisu ljubiteljica tih hulahopki je i Victoria Beckham, koja je trgovinu svojeg modnog brenda u Londonu posjetila u kombinaciji u kojoj su se istaknule upravo one.

Victoria Beckham na ulicama Londona - 4 Mrežaste hulahopke proljetne kombinacije podižu na višu razinu (Foto: Profimedia)

Dizajnerica je bijele mrežaste hulahopke nosila u kombinaciji s pastelno ružičastom midi haljinom koja je dio kolekcije njezina vlastitog brenda. Haljinu napravljenu od lagane, fluidne tkanine krase lepršavi kratki rukavi s prorezima i nabrani detalji u struku. Cijena haljine je 990 eura.

Victoria Beckham na ulicama Londona - 1 Dizajnerica je nosila haljinu i torbu vlastitog brenda (Foto: Profimedia)

Supruga nogometaša Davida Beckhama izdanje je upotpunila sunčanim naočalama i krem torbom s resicama, koja je također dio njezine vlastite kolekcije za proljeće/ljeto 2023. Nosila je bijele sandale s visokom potpeticom i tankim remenom oko gležnjeva.

I torbica je mrak: Victoria Beckham u hlačama koje se obožavaju zbog više razloga Victoria Beckham Pariška kombinacija Victorije Beckham Pariška kombinacija Victorije Beckham - 3 +2 Pariška kombinacija Victorije Beckham - 1

Gotovo identičnu kombinaciju onoj koju nosi pjevačica nosio je i model na predstavljanju kolekcije brenda Victoria Beckham za proljeće/ljeto 2023. u Parizu u rujnu prošle godine, uz dodatak mrežastih rukavica.

Kombinacja gotovo identična kao ona koju je nosila dizajnerica Kombinacja gotovo identična kao ona koju je nosila dizajnerica (Foto: Profimedia)

 

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju