U srijedu, 10. svibnja u Umjetničkom Paviljonu, Tekstilno-tehnološki fakultet Sveučilišta u Zagrebu i neprofitna udruga Rotaract Zagreb Kaptol održati će humanitarnu modnu reviju pod nazivom ''Fashion&Compassion'' sa ciljem prikupljanja sredstva za pomoć štićenicima udruge Nova Budućnost

Ovom će prigodom etablirane i perspektivne hrvatske dizajnerice - Sanja Švraka, Ines Košmerl, Jelena Holec, Vedrana Mastela, Staša Doblanović i Loreta Gudelj – prikazati kreacije iz svojih najnovijih inozemnih i domaćih kolekcija.

'Humanitarna modna revija ''Fashion&Compassion' održat će se sa ciljem prikupljanja sredstva za pomoć štićenicima udruge Nova Budućnost'

Sav prihod od prodanih ulaznica osiguran je za svrhu opremanja životnog prostora udruge Nova Budućnost na lokaciji Velika Gorica i nabavci potrepština za njezine malene stanare. Ulaznice možete nabaviti po cijeni od 150 kn (redovna cijena) i 80 kn (studentska cijena) online prijavom na link https://eu.jotform.com/raczgkaptol/fashion-compassion.

Važnost događanja prepoznali su i podržali Badel1862, Remex d.o.o. i Poliklinika za dječje bolesti Helena.
Izvanredan spoj svježih domaćih dizajnerskih snaga, spektakularnog ambijenta Umjetničkog paviljona i doista plemenite svrhe razlog je zašto se ovakav događaj ne propušta.

O udruzi Nova Budućnost
Udruga brine o djeci bez adekvatne roditeljske skrbi, a djeluje na više lokacija u Republici Hrvatskoj. Poticanje obrazovanja, pružanje sigurnog doma te mirnog i sretnog djetinjstva prioriteti su odgajateljima iz Nove Budućnosti. Ovom akcijom želimo opremiti lokaciju na području Velike Gorice u kojoj dva odgajatelja i jedna SOS majka timskim radom odgajaju desetero vrijedne djece, otvarajući im nove mogućnosti i perspektivnu budućnost.

Nadamo se kako ćete prepoznati vrijednosti za koje se bore te ih poduprijeti u stvaranju novih mogućnosti, promicanju vjere u mlade i hrabre štićenike koji ne prestaju oduševljavati svojim entuzijazmom.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju