Nakon dvije godine pauze HUSH HUSH market ponovo otvara svoja vrata ljubiteljima domaćih dizajnera i kreativaca. Osmo izdanje ovog popularnog izložbeno-prodajnog sajma održat će se 11. i 12. prosinca u predvorju Muzeja suvremene umjetnosti u Zagrebu od 11 do 19 sati.

Galerija Na Hush Hush marketu naći će se i prozvodi My My Concepta Svoju ponudu predstavit će i Biljkoborci Na Hush Hush Marketu naći će se i Krakle Keramika +0 Hush Hush Market

U svojem božićnom izdanju HUSH HUSH market bit će centralno mjesto okupljanja i predstavljanja mladih, ali i renomiranih dizajnera i malih proizvođača te prilika za sve ljubitelje dizajnerskih komada da pronađu nešto za sebe ili svoje najmilije.

Tijekom dvodnevnog kreativnog događanja posjetitelji će moći razgledati nove kolekcije i proizvode, a čekaju ih i promotivna, blagdanska iznenađenja. Kreatori isključivo domaćih, mahom ručno izrađenih proizvoda predstavit će raznoliku ponudu odjeće i modnih dodataka, nakita, proizvoda za dom, keramike, pa čak i biljaka.

Iza nas su gotovo dvije vrlo teške godine za dizajnere i male proizvođače, koji su među najteže pogođenima u ovoj pandemijskoj krizi. Upravo zato sajam organiziramo kako bismo oživjeli domaću umjetničku i kreativnu scenu te podsjetili na vrijednost stvaranja.

Pozivamo posjetitelje da dođu i uživaju u ugodnoj atmosferi, da se zabave kupujući poklone sebi i dragim ljudima te time podrže domaći dizajn i proizvodnju,
poručila je jedna od organizatorica sajma Petra Lasić, inače vlasnica domaćeg modnog brenda LP Design.

Na Hush Hush Marketu naći će se i Krakle Keramika Na Hush Hush Marketu naći će se i Krakle Keramika (Foto: PR)

Kako su istaknule organizatorice, ulaz na sajam je besplatan te, sukladno epidemiološkim mjerama, moguć uz predočenje važeće EU digitalne COVID potvrde.

Više informacija o HUSH HUSH marketu i brendovima koje ćete tamo imati priliku vidjeti potražite na Facebook stranicama događanja.

Izlagači na 8. HUSH HUSHU bit će:
Biljkoborci
My My concept
SHESNA
MUSTRA
Bradonja i Plava
ONYX
ZIDNICE
BEIGE’M
Svetlana Vukov
TOrBA
SKIN MACHINE
Marmelo
Green Sunday
Tanja dela Nešto
LA BORŠA
ŠTAMBUK DIZAJN
Frajerica
LEVIN COCO
Di dizajn
Broonca
Morana Krklec
Krakle keramika
LP design
Zizou
Nuuit

Hush Hush Market Hush Hush Market (Foto: PR)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju