Savršenstvo ne postoji, ali mnogi će se složiti da mu je Monica Bellucci vrlo blizu. Kombinacija savršenog lica i tijela priskrbila joj je titulu seks-simbola i jedne od najljepših žena na svijetu.

Galerija Monica Bellucci - 14 Monica Bellucci - 6 Monica Bellucci - 1 +16 Monica Bellucci i Vincent Cassel

Ljepota je hendikep ako si glup, a ne ako si inteligentan i znaš je iskoristiti. Osjećam se dobro i ugodno u svom tijelu, ali ne zbog toga što sam lijepa. Poznajem mnoge lijepe ljude i njihovi su životi užasni. Jako su nesigurni u sebe... Sretna sam što sam voljena i što imam divnu obitelj, izjavila je jednom prilikom glumica koja danas slavi 57. rođendan.

Monica Bellucci - 10 Monica Bellucci (Foto: Getty Images)

Karijeru je počela kao model s nepunih 16 godina. Iako je imala ambiciju biti pravnica, pa je na Sveučilištu u Perugii i upisala studij prava, odlučila je potpuno se posvetiti karijeri modela te kasnije glumice.

Gina Lollobrigida Nema im ravnih: 10 najljepših Talijanki svih vremena

Monica Bellucci Deset najljepših crnki zbog kojih poželimo potamniti kosu

Bila je u braku s francuskim glumcem Vincentom Casselom, s kojim ima dvije kćeri, 16-godišnju Devu i 10-godišnju Léonie. Nakon razvoda bivši supružnici ostali su u dobrim odnosima.

Monica Bellucci - 12 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images)

Na dan kada neponovljiva Monica Bellucci navršava 56. godina, donosimo 20 fotografija koje potvrđuju da je Bog zaista stvorio ženu, baš kao što kaže naslov slavnog francuskog filma iz 1956. godine "I Bog stvori ženu".

Monica Bellucci - 6 Monica Bellucci (Foto: Getty Images)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju