Fashion gadget i partner za zdrav život, Bellabeat LEAF dostupan je eksluzivno na Abrakadabri

Ekskuzivno na Abrakadabri dostupan je Bellabeat LEAF, must have gadget brojnih svjetskih trendesterica i holivudskih zvijezda. Iako je riječ o uspješnici hrvatsko slovenskog startupa, Bellabeat se najčešće nalazio samo na wish listama domaćih trendsetterica jer ga je donendavno bilo moguće nabaviti samo u SAD-u.

Zahvaljujući webshopu Abrakdabra, Bellabeat LEAF dostupan je i u Hrvatskoj. Pošaljite svoje prste u kupovinu, i u samo nekoliko klikova putem webshopa Abrakadabra nabavite svoj primjerak. Uz besplatnu dostavu, mogućnost obročnog plaćanja i prikupljanja bodova na vašem MultiPlusCardu, nikada nije bilo jednostavnije biti u trendu.

Savršen poklon za modernu ženu

Ako se do sada možda niste upoznale sa svim prednostima modno osviještene tehnologije, vrijeme je da saznate zašto je Bellabeat LEAF postao predmet požude modernih i uspješnih žene te kako može učiniti vaš život lakšim i kvalitetnijim. Potom se zaputite na webshop Abrakadabra.

Izrazito atraktivnog izgleda i vrhunskog dizajna, Bellabeat LEAF može se nositi kao ogrlica, narukvica ili privjesak te se prilagođava svakoj odjevnoj kombinaciji žene. To ga čini modnim dodatkom koji se može nositi u svakoj prilici. Međutim, nije samo njegov jedinstven dizajn ono što ga čini idealnim poklonom za modernu ženu.

Bellabeat LEAF je i partner u održavanju zdravog načina života i kontroli vlastitoga zdravlja. Služi kao mjerač aktivnosti vašega tijela po danu i po noći, tj. nadzire tjelesne funkcije tijekom dnevnih aktivnosti i za vrijeme spavanja. Na ovaj način možete regulirati svoju aktivnost, kretanje i pređene udaljenosti kako biste u svakom trenutku mogle znati ostvarujete li zadane ciljeve tjelesne aktivnosti. Kako biste učinkovito čuvale vaše zdravlje, ovaj jedinstveni fashion gadget mjeri i količinu potrošenih kalorija. Služi i kao sredstvo bilježenja plodnih dana i menstrualnog ciklusa, predviđajući i nudeći aktivnosti za vrijeme menstruacije. Uz tjelesne aktivnosti, Bellabeat LEAF služi i kao podsjetnik za seanse personalizirane meditacije te time ima na umu i vašu duhovnu stranu. Puni se bežičnim spajanjem na mobilne uređaje, a kako biste iskoristile sve njegove mogućnosti, dostupno je preuzimanje aplikacije za Android i iOS.

Svaka moderna žena lako se može brinuti za svoje zdravlje i samopouzdanje, a muškarci ljubitelji tehnologije od sada mogu svojim boljim polovicama pokloniti high-tech poklon na kojem će im i sami biti zavidni.

Što čekate? Pošaljite svoje prste u kupovinu i odaberite funkcionalan i atraktivan uređaj i nakit Bellabeat LEAF. Vaš novi fashion gadget ekskluzivno je dostupan putem webshopa Abrakadabra.com, uz besplatnu dostavu na kioske Tiska i paketomate te brojne druge pogodnosti.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju