Jeste li i vi među onima koji su u nekom trenutku u posljednjih mjesec dana stali na prozor u popodnevnim satima i ushićeno uzviknuli – dan se produžio?

Galerija Crne gležnjače omiljeni su komad mnogim ženama Crne gležnjače omiljeni su komad mnogim ženama - 4 Crne gležnjače idealne za prvi izlazak čim zatopli +2 Crne gležnjače omiljeni su komad mnogim ženama - 2

Dan se je produžio, i iako je zima daleko od svoga kraja, a pred nama je još puno vremena za kišu, snijeg i sve druge vremenske nepogode, vrijeme leti te će se i prije nego što se stignemo okrenuti vratiti dani koji neće zahtijevati kapu, šal, rukavice i tople, tople čizme – jer ako je nogama hladno, ništa ne pomaže.

A takvi dani, za koje se dobro na vrijeme pripremiti, bit će idealni za gležnjače koje su svojoj ponudi ima stranica joyshoetique.com.

Radi se o crnom klasičnom modelu od umjetne kože, s otvorenim prstima i petom visokom 11 i pol centimetara. Gležnjače imaju patentni zatvarač sa strane i trenutačno su na sniženju.

Njihova je stara cijena 100,99 dolara, a snižene su na 40,99 dolara (267 kn).

Ako taj model postane dio vaše garderobe, sigurno će biti dio kombinacija s trapericama, haljinama, suknjama, finim hlačama... jer idu uz sve i to je veliki plus gležnjača koje će, sigurni smo, mnogim ženama zapeti za oko.

Pogledajte i 10 štikli na sniženju zbog kojih već maštamo o proljeću.

Crne gležnjače idealne za prvi izlazak čim zatopli Crne gležnjače idealne za prvi izlazak čim zatopli (Foto: joyshoetique.com)

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju