Povodom početka sezone blagdana i predstavljanja božićnog uređenja u Bijeloj kući, Jill Biden ugostila je učenike osnovne škole iz Marylanda, koji su se s prvom damom SAD-a družili uz veliku božićnu jelku dok im je ona čitala božićnu priču.

Knjigu "Don't Forget, God Bless Our Troops" Jill Biden napisala je zajedno sa svojom unukom Natalie, a to štivo bilo je savršen izbor za čitanje pred osnovnoškolcima koji su posjetili Bijelu kuću. Dom američkog predsjednika i prve dame zablistao je u blagdanskom ruhu uz nekoliko okićenih božićnih jelki i mnoštvo drugih dekoracija, čije je postavljanje, tradicionalno, nadzirala prva dama.

Slika nije dostupna Jill Biden: Iznenađenje na haljini za Vatikan koje se primijeti tek kad se približite prvoj dami

Jill Biden s djecom se družila u velikoj blagovaonici Bijele kuće, gdje im je pored ogromnog božićnog drvca čitala svoju knjigu. Za ovu prigodu Jill je odabrala elegantnu odjevnu kombinaciju sastavljenu od haljine midi dužine s voluminoznim donjim dijelom. Kreacija koja krojem podsjeća na haljine iz pedesetih godina u kakvima su američke djevojke išle na plesnjake ima romantične široke nabore, uski remen i rukave do iznad lakta.

Na tamnoj podlozi ističe se krupni cvjetni uzorak, a čitavi outfit izgleda vrlo skladno i lijepo, zahvaljujući i izboru cipela. Prva dama SAD-a nosi klasične salonke s tankom potpeticom u prelijepoj nijansi žute boje, a dobar izbor su i mrežaste najlonke boje kože.

Još lakše do inspiracije uz omiljene teme. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju